Csaba testvér ma ünnepli 61. születésnapját

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_82773054_1475780039255836_3332734342106447872_o.jpgImádkozzunk őérte
Urunk, Jézus Krisztus, te kiválasztottad Csaba testvért, hogy a gyermekek apostola, az árvák felkarolója és a Te örömhírednek hű hirdetője legyen.
Kérlek, tartsd meg őt erőben, egészségben munkája végzéséhez és add, hogy még sokáig tudjon a Te nagyobb dicsőségedre és a lelkek üdvösségére cselekedni munkája által.
Áldd meg őt 61. születésnapja alkalmából és hordozd tenyereden élete minden napján, hogy mindazt a jót amit Érted és az emberekért tett, majdan visszakaphassa az örök életben.
Ámen!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nem elég a tudás. Mindent tudhatunk Istenről, a szeretetről, de ha nem kelünk útra, ha nem lépünk a szeretet útjára többet akaró, vágytól vezérelt szívvel, elveszünk. Mit jelent ma úton lenni? Se én, sem más nem látja az egész utat, de mindig felsejlik a következő lépés körvonala.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. március 28. szombat, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten természetéről nagyon sokat árul el

Karácsony estéjén a pásztorok, majd a napkeleti bölcsek ugyanolyan gyereket láttak, mint bárki más, de hitükkel át tudták ölelni az Istent.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube