ISTEN SZERETETE…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_84977145_2822420997833500_6979055065516474368_o.jpgHiszem, hogy Isten minden egyes embert nagyon szeret. Nincs olyan ember , akár bűnös, akár igaz , akiért Jézus ne vállalta volna a kereszthalált . Csodálatos élmény volt amikor előszór döbbentem arra rá , hogyha egyedül én éltem volna a földön Krisztus akkor is meghalt volna értem a kereszten.
Nem Isten érzései változnak irántunk , inkább a mi szeretetünk növekedhet , válhat tudatosabbá azután , hogy az elveszettség tudata után megtapasztalhatjuk az Ő irgalmas szeretetét , ahogy egy betegség után az egészségünket jobban tudjuk értékelni , nagyobb kinccsé válik számunkra , míg meg nem tapasztaltuk a hiányát .
Egy kapcsolat jelentősége is sokszor felértékelődik , ha sok küzdelem után újra egymásra találunk . Persze az lenne jó , ha nem kerülne sor “tékozló történetekre “, nem ezektől leszünk kedvesek Isten számára .
A bűn mindig sebet ejt a szereteten, fájdalmat okozunk vele másoknak vagy akár magunknak is : ha vágy nem tiszta , szenvedés követi .
Csaba testvér

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Az elutasítás nagyon egyszerű, egy pillanat műve! A befogadás, az értékeink gyöngéd megosztása, a megbocsátás évekig tartó kemény munka, és én mégis erre az útra biztatok mindenkit, mert ezen az úton jár velünk a mi Istenünk.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 28. péntek, Elemér napja van. Holnap napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sokan hittek benne...

Egyszer Jeruzsálemben azt mondta: „»Bontsátok le ezt a templomot, és harmadnapra fölépítem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube