Isten oltára egymás testvéreivé tesz

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_86493108_1716218341853356_5375446338844491776_o.jpgIsten oltára egymás testvéreivé teszi, igazi közösséggé formálja a ministránsokat. 
Csodálatos, amikor egy bontakozó élet a szeretet útján az első lépéseket a templomban teszi meg! A szent liturgia nagy folyóként hömpölygő komoly méltósága, összefogja az oltár szolgáit, hogy tudatos jelenlétükkel szépen, együtt mondják ki azt az igent, mi megnyitja az eget, és a földre hozza a Megváltót! Ahogy Mária "igenjére" Isten megtestesült és a gyermek Jézusként közénk jött, ugyanúgy az oltár szolgálatát vállaló papok, ministránsok, hívek "igenjére" Istenünk újból megtestesül, hogy kenyér és bor színében velünk egyesülhessen! Nagy csoda, s mi gyerekek és felnőttek részesei lehetünk e titoknak!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ahogy a virág vágyik a fény után, hajlik a Nap felé, bennünk is megvan a végtelen jóság, szeretet, megértés, igazság, bölcsesség iránti vágy, és az a szép, hogy Istenben mindezeket megtaláljuk.(Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 9. vasárnap, Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube