Jó cselekedetek...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_116602535_4196227443752239_1753817851208514539_o.jpgAz apostolok gondját-baját felvállaló Szent Márta és Mária emléknapján, szeretettel gondolok azokra a nővéreimre, húgocskáimra, akik a nagycsaládunk mindennapos terhét szeretettel hordozzák! Istennek legyen hála, a XXI. században is sok - sok jólelkű Márta és Mária szorgoskodik a közéletben és az Alapítványoknál otthonra lelt gyerekek körül is! Ez alkalommal Sárréti Anitát szeretném megemlíteni, aki a koronavírus miatt bezárt világban a jó hírek hozását, vivését vállalta magára! Mind újságíró, sajtós sok - sok jó hírrel ellát bennünket is, és a házainkban történő pozitív értékeket is nagy szakértelemmel teszi közkinccsé, helyezi el a média pergő, naponta frissülő oldalain is! 
Imádságos szeretettel gondoltunk a mai szentmisénkben mindazokra, akik nagy lélekkel, Mártaként vagy Máriaként gyermekeink gondját hordozzák! 
Hálás szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ahogy a virág vágyik a fény után, hajlik a Nap felé, bennünk is megvan a végtelen jóság, szeretet, megértés, igazság, bölcsesség iránti vágy, és az a szép, hogy Istenben mindezeket megtaláljuk.(Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 9. vasárnap, Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube