Ügyes gyerekek...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_lovaglas31.jpgSok ügyes gyerek, jó lovász került ki a csíkszentsimoni Szent László Otthonból, közülük most a Farkaslaki Rolandot szeretném megdicsérni, ki két héttel ezelőtt egy éves tanfolyam végén  kaszkadőr diplomát szerzett Magyarországon! Most, hálás szívvel meglátogatta az otthont, hol elkezdett tanulni a lovastornát, a voltizst, majd kérésünkre megmutatta tudását! Engem ámulatba ejtett, az a nyugodt, elegáns könnyedség, amivel teljesítette régi edzője Géza bátyánk utasításait!!  Nem tudom, hogy a telefonos felvételekkel mennyire megy át mindez, de azért én büszke örömmel megosztom a képeket!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ahogy a virág vágyik a fény után, hajlik a Nap felé, bennünk is megvan a végtelen jóság, szeretet, megértés, igazság, bölcsesség iránti vágy, és az a szép, hogy Istenben mindezeket megtaláljuk.(Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 9. vasárnap, Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gondoljunk

Gondoljunk az egyházüldözésekre, amikor vadállatokkal tépették szét őket, máglyán égették el, csonkították meg a katolikusok millióit, akik a pogányok vagy a más vallásúak hitét nem vették át.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube