Ügyes gyerekek...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_lovaglas31.jpgSok ügyes gyerek, jó lovász került ki a csíkszentsimoni Szent László Otthonból, közülük most a Farkaslaki Rolandot szeretném megdicsérni, ki két héttel ezelőtt egy éves tanfolyam végén  kaszkadőr diplomát szerzett Magyarországon! Most, hálás szívvel meglátogatta az otthont, hol elkezdett tanulni a lovastornát, a voltizst, majd kérésünkre megmutatta tudását! Engem ámulatba ejtett, az a nyugodt, elegáns könnyedség, amivel teljesítette régi edzője Géza bátyánk utasításait!!  Nem tudom, hogy a telefonos felvételekkel mennyire megy át mindez, de azért én büszke örömmel megosztom a képeket!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nem az jut be a mennyországba, aki tudja a teológiát és felmondta a dogmatikát. Persze nagyon jó, ha tudja, nem árt az meg senkinek, de nem elég. Ami bennünket megválthat, az a szeretet mellett való tudatos döntés, a hitből, szeretetből fakadó jó cselekedetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 19. hétfő, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Tapasztalat

Sokszor megtapasztaljuk, hogy gyengeségünkben segítségünkre siet az Isten. Az embernek tudatában kell lennie annak, hogy hol vannak az ő határai.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube