Keresdi Bethlen-várkastélyban

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kepzesi_kozpontok_Keresdi-montazs.jpgLeventének gratulálok... ő nem csak kiássa a múltat, mint régész, hanem lelkesen életre is kelti barátaival!! Isten áldása legyen az életeteken, 
Csaba t.
KERESD 2020.
Július 31-augusztus 2. között tartottuk meg első edzőtáborunkat a keresdi Bethlen-várkastélyban. Az egyik cél a közösségünk megerősítése, csapatépítés, nyaralás, miközben betartottuk a vírusjárta Európa játékszabályait.
A másik cél a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és Böjte Csaba testvér kezelésében lévő várkastély felkarolása, vonzóvá tétele kulturális-turisztikai szempontból. Fontos volt, hogy a Szent László Régésztáboron résztvevő fiatalokkal is megismertettük a kardforgatás, fegyverzet, középkori táncok, íjászat rejtelmeit.
Köszönjük Ferencz Klára -nak és Szőcs Béla várkapitánynak a lehetőséget, Zólya Levente-nek pedig a régészeti ásatás bemutatását!
Tamás Sashalmi-Fekete

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Nincs olyan reggel, hogy Isten ne indítana bennünket a jóra, a szépre, amikor fölkelünk, nincs olyan rossz tett, amely után belülről ne birizgálna: menj, békülj ki, kérj bocsánatot, kezdd újra! (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 30. szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Ő „kezébe kapaszkodva”

Mária szeplőtelen fogantatását, istenanyaságát hívő, valló ember számára egy új világ nyílik ki. Mikor Isten tőlem kér valamit, nem azt nézem, hogy mihez érzek magamban fizikai, lelki, anyagi erőt, hanem a Szűzanya példája nyomán, az Ő „kezébe kapaszkodva” képessé válok alázattal, mindig Istenre figyelő lélekkel teljesíteni kívánságát.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube