Falapkák...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Igaz_Pedagogia_falapkak.jpegA múló nyár ízét, zamatát hordozza a kompot, a befőttes üvegbe gondosan elrakott gyümölcs! Egy ilyen falapka gyermekeink életerejét, lendületét, alkotó kedvét fogja meg, rögzíti, konzerválja! Ezért is bíztatlak szeretettel, hogy vedd el, vigyünk haza egy -egy tenyérnyi ragyogást, gyermeki sziporkát a szürke mindennapokba! A szorgalmas munkás napok  taposómalmában, a színtelen téli estéken jó lesz ránézni és mosolyogva, az örök - benned is ott bujkáló - gyermekre gondolni.
Gratulálok a gyerekeknek, és mesterüknek Mariannának. 
Szeretettel, 
Csaba t.

Dévai Kölyök Manufaktúra

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ha én megengedem, hogy a gyermekkönyvtárunkba valami bekerüljön, arról hiszem, hogy a fiatalok javára válik. Isten jobban elrejthette volna az atomvilág vagy az univerzum titkait, de ha csak olyan „magasra” tette, hogy mi is el tudjuk érni, akkor igenis gyermeki kíváncsisággal fel kell ütni a könyv lapjait, de ezt a több ezer éves múltunk által szerzett tapasztalatok elővigyázatosságával kell megtennünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 22. kedd, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mária szűzi életformája

Mária szűzi életformája a maradéktalan Istennek való önátadás kifejezése, hogy ő szívvel és lélekkel, testestül-lelkestül „igent” mondott az isteni tervre, egész lényével kizárólag Istenhez tartozik.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube