KAPASZKODJ A KERESZTBE AMIN VILÁGUNK MEGVÁLTÓJA FÜGGÖTT…

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Csaba_testver_171669326_283696703425847_3117611198827004046_n.jpgFélsz? Kicsinek, sebezhetőnek, törékenynek érzed magadat? E kusza világban nem látod a tovább vezető utat? Érzed, hogy markába szorít a valós veszélyekkel riogató holnap és mint gátat áttörő ár elönt a pánik?
Kapaszkodj a keresztbe és emeld magasba, rajta függőt valaha e világnak váltsága! Ne félj, Krisztus Érted is meghalt és feltámadt! Megváltónk vigasztalva, bátorítva neked is mondja:
"Azt mondom ezért nektek: Ne aggódjatok életetek miatt, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem testetek miatt, hogy mibe öltöztök! Nem több az élet az eledelnél s a test a ruhánál? Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek – mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk? Ugyan ki toldhatja meg életét csak egy könyöknyivel is, ha aggodalmaskodik? Hát a ruházat miatt miért nyugtalankodtok? Nézzétek a mezők liliomait, hogyan nőnek: nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak, mégis, mondom nektek, még Salamon sem volt dicsősége teljében úgy felöltözve, mint egy ezek közül. Ha a mezei virágot, amely ma virít, holnap pedig a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor benneteket, kishitűek, nem sokkal inkább? Ne aggodalmaskodjatok hát, és ne kérdezgessétek: Mit eszünk, mit iszunk? Ezeket a pogányok keresik. Mennyei Atyátok tudja, hogy ezekre szükségetek van. Ezért ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, s ezeket mind megkapjátok hozzá! Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, a holnap majd gondoskodik magáról! A mának elég a maga baja." Mt 6,25-34
Krisztus igéjébe, vérrel áztatott keresztjébe kapaszkodva imádkozzunk egymásért, azért, hogy világunk úrrá legyen a sokféle krízisen mely ha alázatosan összefogunk, bölcsen mind megoldható!
Szeretettel, 
Csaba testvér