Imakilenced a békéért Flüei Szent Miklós közbenjárásával

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_IMG_1454.jpgIstennek legyen hála megjelent az "Imakilenced a békéért Flüei Szent Miklós közbenjárásával" című fizetünk! 
1467 október 17-én Svájc eldugott hegyi falujában egy tízgyermekes családapa úgy döntött, hogy harmadszorra is nem megy el a háborúba gyilkolni, hanem a kedves feleségével Dorottyával egyeztetve remete ruhát ölt és életét az imádságos engesztelésnek szenteli! Húsz évnyi visszavonult imádságos remete életével rávezette szülőföldjét arra a békés útra, amely megőrizte kantonokat a polgárháborutól, és minden más gyilkos hadakozástól az elmúlt   évszázadokokban!  Ma ezt az embert, Flüei Szent Miklos néven mint Svájc védőszentjét tiszteljük, ő a béketeremtő apostola Európának! Remete életének a kezdetén, október 16-án, a közbenjárását kérve szeretnénk egy imakilencedet kezdeni, melyet az áldott békéért ajánlunk fel!!  
Szeretettel hívunk, gyere tarts velünk, imádkozzunk együtt, az áldott békéért. 
Amennyiben szeretnéd, szívesen küldünk az imafüzetekből is!! 
Zsók Évinél lehet rendelni:  <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Áldás - Békesség! 
Szeretettel, 
Csaba t.