Urunk színeváltozásának ünnepe!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_117070579_1879947488813773_4772901677794861260_o.jpgKi mennyit ér, hogy mennyire szent azt a közvetlen családjától, munkatársaitól kell megkérdezni! Jézust közvetlen környezete napról napra jobban tiszteli, szereti, és ebben egy fontos állomás a Tábor Hegye, hol megmutatja Isteni méltóságát az apostoloknak! 

Törekedjünk mi is arra, hogy közvetlen környezetemben élő embereknek jó legyen mellettünk élni! Akarnak a gyerekeim, szeretteim közelemben otthont építeni!?
NAgy gyönyörüség az Urat követni,Minden idöben véle beszélleni:Törvénye-szerint benne örvendezni,Ötet dicsirni.Imádgyuk ötet tellyes életünkben,Es meg-tart minket Szent igiretiben:Fel-viszen minket ö nagy örömiben,Dicsösségében.Csuda-tételit Szent öltözetiben,Ez mái Szent nap meg-mutatá szépen:Szent Péter akkor a' nagy fényességbenSzólla illy-képpen:Hogy-ha akarod Uram, maradgyunk itt,Mójses, Illyésnek, lakások légyen itt:Mert bizonyára látom jó laknunk itt,Ne féllyünk semmit.https://jelesnapok.oszk.hu/prod/unnep/urunk_szinevaltozasa
12.00 Torna. Zarándoklat, a gyaloglás is torna, Jézus gyalog hatalmas távolságokat tett meg, apostolait gyalog felviszi a hegyekbe! Én mikor túráztam egy jót, kiadósat a hegyekben? 
18.00 Szentmise. Nem egy hegy tetején, hanem egy csodaszép völgyben, kint a természetben bemutatott szentmise áldozatra hívlak testvéri szeretettel. 
Szeretettel, 
Csaba t.
2020 augusztus 6.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

El tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 28. hétfő, Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szűzanya...

A Szűzanya nem hatalmas prédikációkkal nőtt fel oda, hogy a Mennyek Királynéja legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube