Védjük gyermekeinket

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_120402296_1936520523156469_8496036255439162864_n.jpgA borszéki gyermekeinkkel ünnepeltük Főegyházmegyénk védőszentjének, az angyalok fejedelmének emléknapját! Szent Mihály tisztelete a határokon élő székely népünkben töretlenül él ezer éve!! Őrizzük féltő szeretettel a bűnnel szemben akár a harcot is vállaló értékeinkért bátran kiálló lelkületét!! Szent Mihályhoz és őseinkhez hűségünket megőrizve védjük gyermekeinket, otthonainkat, a közösségeket. 

Szeretettel, 

Csaba t.

Hogy örömhírrel induljon minden nap … – Jn 1,47–51
Amikor Jézus meglátta a közeledő Natanaelt, azt mondta róla: „Íme, egy igaz izraelita, akiben nincs álnokság.’’ Natanael megkérdezte: „Honnan ismersz engem?’’ Jézus azt felelte: „Mielőtt Fülöp hívott volna téged, láttalak, amikor a fügefa alatt voltál.’’ Natanael azt válaszolta: „Rabbi, te vagy az Isten Fia, te vagy Izrael királya!’’ Jézus erre így szólt: „Mivel azt mondtam neked: láttalak a fügefa alatt, hiszel. De nagyobb dolgokat fogsz majd látni ezeknél.’’ Aztán hozzátette: „Bizony, bizony, mondom nektek: látni fogjátok a megnyílt eget, s hogy az Isten angyalai föl- és leszállnak az Emberfia fölött.’’

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten soha nem jár üres kézzel, ajándékokat hoz. Magát osztja szét úgy, hogy ezáltal Ő nem lesz kevesebb. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 31. szombat, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jelképes dolog!
Jelképes dolog! De biztos, hogy nem lesz jövőnk, ha csak a szép, örömteli pillanatokban él, létezik a családjainkat, Egyházunkat, nemzetünket, az emberiséget összetartó szövetség és a szeretet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube