Szakácstanfolyamon

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_13537787_1109201252459564_7031225087953714316_n.jpgSzeretettel megosztom veletek a csatolt jó hírt: Gratulálok Beáta nevelőnőnek s kollégáinak miért a lányok mellé álltak és biztatták őket, hogy az iskola mellett elvégezzék ezt a tanfolyamot!! 

 

Emíliát és Marikát, két Szentsimoni szakiskolás gyerekünket beíratták egy szakácstanfolyamra, sikeresen el is végezték, sok mindent tanultak, nemrég volt is alkalmam Emília főztjét megkóstolni... én is tízest adtam nekik! 
Úgy látom, hogy fontos lenne a félgőzzel folyó iskolai oktatás mellett olyan tanfolyamokra beíratni a fiataljainkat, mely reális tudást is ad nekik, jogot egy - egy szakmunka végzésére! Egy kedves Nagybányai hölgy 3-4 nagyobb végzős, vagy már végzett lányt szívesen megtanít műköröm készítésére, sőt a szakma végzéséhez szükséges felszerelésben is besegít. Biztos vagyok benne, hogy ha körülnézünk találunk még hasonló lehetőségeket! A támogatóinknak elmondhatjuk, hogy milyen nagy segítség lenne egy -egy diákunknak, ha ilyen irányba segítséget kapnak, támogatást, tandíj formájában egy - egy szakma megszerzéséhez! Néhány diákunk sofőriskolai költségeit is úgy tűnik vállalták. 
Adná az Isten, hogy kapjunk minél több Beáta nevelőnő leveléhez hasonló levelet, jó hírekkel!
Szeretettel,
Csaba t.  
Kedves Csaba testvér!
Örömmel értesítjük, hogy két nagylányunk Vitos Emília és Ferencz Mária sikeresen elvégeztek egy szakácstanfolyamot és a tegnapi záróvizsgán mindketten 10-est kaptak. A közeljövőben munkába is állnak a tanév kezdetéig.
Őszinte szeretettel: 
Beáta nevelő

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Nem elég a tudás. Mindent tudhatunk Istenről, a szeretetről, de ha nem kelünk útra, ha nem lépünk a szeretet útjára többet akaró, vágytól vezérelt szívvel, elveszünk. Mit jelent ma úton lenni? Se én, sem más nem látja az egész utat, de mindig felsejlik a következő lépés körvonala.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. március 28. szombat, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten természetéről nagyon sokat árul el

Karácsony estéjén a pásztorok, majd a napkeleti bölcsek ugyanolyan gyereket láttak, mint bárki más, de hitükkel át tudták ölelni az Istent.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube