Istennel és embertársainkal kötött Szövetségünk

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Fogaszati-rendel-Deva/thumbs/img_9374.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Fogaszati-rendel-Deva/thumbs/img_9374.jpg

ImageIstennel és embertársainkal kötött Szövetségünk, minden jóakaratú ember felé nyitott, folyamatosan születik, épül. Erős karjaiban, gyermekvédelmi házainkat betöltő vidám gyerekek, szép értékes otthonok, épületek, bontakozó intézmények vannak. És most egy újabb intézmény formálódik, születik meg: Az Orvosi Rendelő!


 

 

A kedves Dr. Erdély Zsuzsanna Dr Pongrác József és Dr Gyenes Vilmos a gyermekrendelöt működteti, rájuk és kedves orvos kollégáikra:  mindig számíthattunk. A kedves Dr Fazekas István által létrehozott fogászati rendelőt, Dr Vodnár Emese felújította, és mivel ö magyar és román állampolgár is, vállalhatja is, hogy hivatalosan beindítja a fogászati rendelőt.

Munkájukat, melynek haszonélvezői nemcsak a dévai, - hanem alapítványunk valamennyi gyereke, - nagyon sok, nagylelkű más orvos is segítette.
 2008 május 25-én a Gyermekek Barátja elismerő címmel ajándékoztuk meg a orvosokat, kik gyermekeink egészségének megőrzéséért nagy nagy szeretettel fáradoztak és fáradoznak. Isten fizesse nagylelkű munkájukat, melyre emberi esendőségünkből kifolyólag a továbbiakban is szeretettel számítunk.
Hálatelt szívvel, csaba t.
{zoomcat catid=423}