Jó volt találkozni...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_latogatasCsabat.jpgKismuncseli barátaimat hosszan látogattam. A kedves házaspárnak 13 gyereke van, szépen nevelték őket mi is sokszor segítettük az életrevaló, kedves fiukat, lányokat! A kápolnába, ha ők eljöttek mind, akkor már mások nem is erőst fértek a szobába!!

Amikor a bányát bezárták a kulcsot nekik adták oda, ők ügyeltek az irodákra, de maga a bányára is! A kulcsot a néni ott tartotta a kredencben a cukros dobozba. Lassan a bánya eltűnt, mindent elhordtak, még a betont is szétverték nagy botokkal, hogy a benne lévő vasat értékesíteni tudják. A kulcs az megmaradt, most is ott van a dobozban, a néni kacagva mondta, hogy 13 gyerek mellett a cukros doboz mindig üres volt, így a kulcsot nem kellett eldobni, vagy más helyre tenni!
Ami meglepett az az, hogy a 13 gyermek után e kedves házaspárnak összesen öt unokája van! A fiatalok szétszéledtek a nagyvilágban Spanyolországtól, Angliáig mindenütt vannak gyermekük, ügyesek, dolgoznak, közben telefonon jelentkeznek, de unoka csak ez az egy kislány van otthon!
Jó volt találkozni, elbeszélgetni a régi szép időkről, melyek úgy tűnik, hogy ide e hegyekre nem fog soha visszatérni! Ők engem tartanak a papjuknak, én meg büszkén vállaltam 25-30 évvel ezelőtt is, de most is őket, Krisztusban testvérek vagyunk, és ha megérjük, a mennyországban is jó lesz velük találkozni!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Én nagyobb urat, mint a lábunkat alázatosan megmosó Jézus Krisztust, nem láttam, nem tapasztaltam, ezért szeretnék életem végéig Neki szolgálni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. november 25. szerda, Katalin napja van. Holnap Virág napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A vasorrú bába

Jézus ki tud engesztelődni a jobb latorral, és biztos vagyok abban, hogy megvolt Benne ugyanez a készség a bal lator iránt is.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube