Állatok télen – egy udvarhelyi természetfotós szemével

b_300_300_16777215_00_images_stories_Szep_Termeszet_allatoktelen20.jpgGyönyörű a teremtett világ... milyen jó lenne békében mindenkivel és mindennel szépen együtt élni!!! Jézus Krisztus által nekünk tanított imában azt kérjük, hogy:  "Jöjjön el a Te országod"... Jöjjön el a béke, a szeretet, az egymásra figyelés korszaka!! Nem hiszem, hogy Megváltónk egy lehetetlen szép álmot, egy elérhetetlen utópiát kergettetne velünk!! Nincs az a Tanító, aki lehetetlen feladatok megoldására biztatná az ő tanítványait!! Isten országa elérhető, valóra váltható!! Gyertek bizalommal fogjunk össze és ne a múltat sirassuk, hanem Teremtőnkben és önmagunkban bízva álmodjuk, tervezzük és építsük Isten Országát, egy olyan világot, hol Isten és az Ő teremtményei békében élve  egy asztalhoz ülhet szeretettel...

Hiszek a szeretet végső győzelmében, 

Csaba t. 

Nemcsak téli álmát elmulasztó medve van ám a székelyföldi erdőben a hideg évszakban, hanem fajdkakas, róka, őz és szirti sas is. Gothárd Ferenc Alpár természetfotói azt is megmutatják, hogy milyen a tekintete egy-egy vadállatnak, illetve észrevehetjük azt a kegyetlenséget is, amely a túlélést szolgálja. Ritka pillanatok az erdőből. 
A székelyudvarhelyi Gothárd Ferenc-Alpár évek óta a Nagy-Küküllő Vadász és Sporthorgász Egyesület halőreként dolgozik – munkájából kifolyólag számtalanszor került a szeme elé egy-egy medve vagy más állat. A 38 éves családapa sok-sok évvel ezelőtt elkezdte fényképezni a természetjárásai alatt látott állatokat, ám a digitális fotótechnika fejlődésével akkor nem tudott lépést tartani. Három évvel ezelőtt belevágott a filmezésbe, természetfilmjei nemcsak a legnépszerűbb megosztó csatornán láthatók (Lutra Films), hanem egyikükkel harmadik helyezést is nyert tavaly a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon. A filmezés mellett két éve komolyabban kezdett fotózni is, habár ebben a műfajban eddig még nem nevezett be egyetlen versenyre sem. Felvételei főleg székelyföldi erdőkben készültek-készülnek, most a téli képei közül nyújtunk át egy csokorravalót.   
www.liget.ro

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A végtelen szeretet bejárása, a végtelen szeretethez való felnövés a cél, hogy az ember a benne lévő értékeket, kincseket felszínre hozza, és az élete, a léte a maga és környezete számára ajándékká váljon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 25. szombat, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 2/7

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube