A Habitat for Humanity önkéntes csapata újítja fel a marosvásárhelyi, Szabadság utca 86 szám alatti árvaházat. A kezdeményezés ma délelőtti indítóján jelen volt Borbély László, az akció kezdeményezője.


Bővebben: Gyűjtés Közép- és Kelet-Európa egyházának„A Szeretet az egyetlen fény" a mottója az idei nagyböjti pénzgyűjtésnek az Egyesült Államokban. Az ország püspöki konferenciája minden évben meghirdeti a gyűjtést, amellyel a közép- és kelet-európai egyházakat támogatják. 

Bővebben: Négy személyből csak egy rendelkezett a két százalékkal HáromszékenHáromszék alkalmazottainak mintegy negyede rendelkezett tavaly 2006. évi személyi jövedelemadójá­nak két százalékáról, a civil szervezeteknek juttatott összeg megközelíti a 400 000 új lejt.

Bővebben: Kedves csángókat szerető és segítő testvérek!Csángóföldön először 2006-ban jártam. Az interneten olvastam, hogy Budapestről indul egy autóbusznyi ember a moldvai csángókhoz – akkor még nem tudtam, hogy utitársaim többsége keresztszülő –, és Kolozsváron csatlakoztam hozzájuk én is. Meg kell jegyeznem, hogy nagyon rokonszenves emberek voltak.

Bővebben: A Román Adományozók Fóruma szerint a MOL Románia a legjótékonyabbA Román Adományozók Fórumának zsűrije a MOL Romániát választotta az év Legjótékonyabb vállalatának a TOP Corporate Awardson, amelyet október 1-jén az Adományozók Fórumának Éves Konferenciája keretében szerveztek. Az elbírálási kritérium a Legjótékonyabb vállalat cím esetben a 2006-ban szponzorációra szánt összegek aránya a bruttó nyereséghez viszonyítva.

Bővebben: Vadászrepülőből nézett a legkisebbekre a Magasságbeli?Harmadik éve a patakfalvi 250 fős református gyülekezet egyedi tanévnyitó istentiszteletet tarthat. Néhány vendégük vadászpilóta- vagy MALÉV- egyenruhában érkezik a különleges alkalomra.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten soha nem jár üres kézzel, ajándékokat hoz. Magát osztja szét úgy, hogy ezáltal Ő nem lesz kevesebb. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 31. szombat, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jelképes dolog!
Jelképes dolog! De biztos, hogy nem lesz jövőnk, ha csak a szép, örömteli pillanatokban él, létezik a családjainkat, Egyházunkat, nemzetünket, az emberiséget összetartó szövetség és a szeretet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube