A Habitat for Humanity önkéntes csapata újítja fel a marosvásárhelyi, Szabadság utca 86 szám alatti árvaházat. A kezdeményezés ma délelőtti indítóján jelen volt Borbély László, az akció kezdeményezője.


Bővebben: Gyűjtés Közép- és Kelet-Európa egyházának„A Szeretet az egyetlen fény" a mottója az idei nagyböjti pénzgyűjtésnek az Egyesült Államokban. Az ország püspöki konferenciája minden évben meghirdeti a gyűjtést, amellyel a közép- és kelet-európai egyházakat támogatják. 

Bővebben: Négy személyből csak egy rendelkezett a két százalékkal HáromszékenHáromszék alkalmazottainak mintegy negyede rendelkezett tavaly 2006. évi személyi jövedelemadójá­nak két százalékáról, a civil szervezeteknek juttatott összeg megközelíti a 400 000 új lejt.

Bővebben: Kedves csángókat szerető és segítő testvérek!Csángóföldön először 2006-ban jártam. Az interneten olvastam, hogy Budapestről indul egy autóbusznyi ember a moldvai csángókhoz – akkor még nem tudtam, hogy utitársaim többsége keresztszülő –, és Kolozsváron csatlakoztam hozzájuk én is. Meg kell jegyeznem, hogy nagyon rokonszenves emberek voltak.

Bővebben: A Román Adományozók Fóruma szerint a MOL Románia a legjótékonyabbA Román Adományozók Fórumának zsűrije a MOL Romániát választotta az év Legjótékonyabb vállalatának a TOP Corporate Awardson, amelyet október 1-jén az Adományozók Fórumának Éves Konferenciája keretében szerveztek. Az elbírálási kritérium a Legjótékonyabb vállalat cím esetben a 2006-ban szponzorációra szánt összegek aránya a bruttó nyereséghez viszonyítva.

Bővebben: Vadászrepülőből nézett a legkisebbekre a Magasságbeli?Harmadik éve a patakfalvi 250 fős református gyülekezet egyedi tanévnyitó istentiszteletet tarthat. Néhány vendégük vadászpilóta- vagy MALÉV- egyenruhában érkezik a különleges alkalomra.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 16. kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Szentföld

A mohamedánok elfoglalták a Szentföldet, meggyalázták a szent helyeket, meg akarták szállni Európát, és le akarták igázni a kereszténységet. Lecsaptak a zarándokokra, sokakat megöltek, szemüket kiszúrták, kezüket levágták, a nőket meggyalázták.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube