Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Milyen az én Isten-képem?!

b_300_300_16777215_00_images_stories_10387319_413300398811830_3704747842739716990_n.jpgA nagyszalontai gyermekek nagy örömmel fogadták a gyermek Jézust, megígérték, hogy mindig lesz neki friss virága, és szívükben fogják hordozni, az értünk gyermekké lett nagy Istent! 
 
Nagyon fontos az Isten-kép! Milyen Istenhez imádkozom? Úgy érzem, hogy a sok koravén ember szívében egy fáradt, idős, zsémbes Isten-kép trónol! Sajnos a szülők idősek, későn vállalják a gyermekeiket, mindig foglaltak, nyúzottak, morcosak, aggodalmaskodnak, elérhetetlenek a gyerekek számára, és sajnos hűtlenek gyakran a családjukhoz! Ezért a Mennyei Atya képe torzul a mai fiatalok szívében! Természetesen, hogy egy olyan Teremtőt aki fáradt, nyűgös, aki csak a saját dolgával van mindig elfoglalva azt nem tudják szeretni, elfogadni a gyermekek, a fiatalok, de az az igazság, hogy egy ilyen Istenben én sem tudnák hinni!!
 
Az az Isten akit én megismertem az évek alatt az fiatal, dinamikus, erős, bátor és vidám!! Jézus számomra a mindmáig munkálkodó Mennyei Atyával a világ javán dolgozó Megváltó, aki mellé jó odaállni, aki érti a viccet és aki maga is vidám, életerős, lendületes, aki nem borul ki zsémbesen minden kis hibán, nem fordít hátat hűtlenül, duzzogva nekünk! Jézus egy jó fej, jó hozzá, az Ő baráti köréhez tartozni!! Nagyon fontosnak tartom, hogy a hamis, fáradt, beteg Isten-kép helyett, gyermekeink szívébe a valós, mosolygós, bizakodó, jóságos Isten-képet helyezzünk, ! Szeretettel, Csaba t. 
 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat. Történelmi szemlélet szükséges, hogy azt is lássuk, honnan jöttünk: milyen óriási távot tett meg az ember ezen a földön. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2022. szeptember 29. csütörtök, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírásból tudjuk

A Szentírásból tudjuk, hogy Mária János házában élt. Az is tény, hogy Mária hamarabb halt meg, mint Szent János, aki nem írt arról, hol van Jézus anyja eltemetve. Ez a hallgatás egyben egy kijelentés is lehet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube