Az Árkosi Kismamaotthon beszámolója röviden

ImageAz elmúlt félévre visszatekintve is nagyon sok mindenért hálát kell adjunk Istennek, mert sok szép, csodás dolog történt a mindennapjainkban.

 

 

 

Júliusban egy anyuka és kisbabája részesült a keresztség szentségében, a házunk kis kápolnájában. A keresztelést András István atya végezte, a Sepsiszentgyörgy-i Plébánia káplánja. Sokan eljöttek az anyuka ismerősei, rokonai, barátai közül, hogy együtt ünnepeljenek velünk.

A nyári hónapokban, júliusban és augusztusban két anyukánk szült, akik egy-egy szép, egészséges kisfiúnak adtak életet.

Szeptember.24.-én ismét keresztelés volt a kismamaotthonban, amikor négy kisbabát kereszteltettünk. A keresztelésre Brassóból hívtuk Szilveszter atyát, aki készségesen igent mondott és elmondta, hogy négy babát még soha nem keresztelt egyszerre, pedig több éve pap, így neki is nagy lelki élményben volt része.

A  keresztelésre a rokonok, barátok, ismerősök közül nagyon sokan eljöttek, hála Istennek, és mindenki jól érezte magát.

November végén elköltözött haza az édesanyjához egy anyukánk a kisbabájával, mert letelt az egy éves itt tartózkodásuk ideje. Nem volt könnyű elválni tőlük sem, mert az egy év alatt nagyon megszerettük őket, a szívünkhöz nőttek, de a kapcsolatot továbbra is tarjuk velük.

December elején érkezett egy anyukánk, akinek egy hét volt a szülésig. Szép, egészséges kislányt szült és a szülés után már nem is jött vissza hozzánk, mert megoldódott az életük, a család mégis befogadta őket.

A karácsony nagyon szép volt, örülünk, hogy az anyukáknak és a babáknak is szép ünnepük lehetett.

A ránk bízott anyukák úgy látjuk, hogy megtalálták lelki békéjüket az egy év alatt és sokat fejlődtek, mindegyikük sok új dolgot elsajátított ez a rövid idő alatt. A kisbabák szépen fejlődnek, egészségesek és ők a legszebb babák.

Hálát adunk Istennek az elmúlt év  minden kegyelméért és bízunk Őbenne, hogy az új esztendőben is mellettünk áll és soha nem hagy magunkra.

                                         Testvéri szeretettel Pacifika nővér

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mikor én letérdelek, nem egy személytelen lénynek ismételgetem a mantrákat, hanem megszólítom a teremtő Atyámat. Az én Istenemet Atyámnak szólíthatom, hol bűnbánó, hol hálaadó, hol kérő imámban. Valakivel beszélgetek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 2. szerda, Melinda és Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az lenne a fontos

Világunkat úgy képzelem el, mint egy óriási puzzle-t: megvan itt minden, csak a gonosz egy kissé összezavarta a darabokat. Nekünk nyugodt, békés, kitartó munkával sikerülhet, sikerülnie kell mindent szépen helyre rakni.
Ez nagyszerű dolog, emberhez méltó élet, számomra szebb, mint a tökéletes kész világot szájtátva szemlélni. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube