Jót tenni jó ...

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_haz.jpgHirdette a katolikus egyház néhány évvel ezelőtti egész éves programsorozatának óriásplakátja.

Ezt most mi is kipróbálhatjuk mivel ezzel a gondolattal kezdeményez a Mezőhavas Népi Zenekara és annak Prímása május 17-én, a Pünkösd előtti pénteken egy jótékonysági népzene gálát. Az esemény védnökségét Böjte Csaba OFM volt szíves felvállalni, vele együtt hívunk-várunk minden kedves szovátai lakost és városunkban vagy környékén tartózkodó vendéget, érdeklődőt a szovátai születésű Domokos Kázmér püspökről elnevezett művelődési házba.
A rendezvényen fellépnek: a Mezőhavas Népi Zenekar és szólistái: Tófalvi Edit, Károly Katalin, Tóth Miklós, Szász Mózes, Nagy József, valamint a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar és a kibédi Madaras Gábor Néptánccsoport. Az eseményen jelen lesz Bőjte Csaba OFM ferencesrendi szerzetes a Szent Ferenc alapítvány vezetője, a kedvezményezett szovátai Szent József Ház alapítója.
A rendezvény időpontja 2013. május 17-e, péntek, este 7 óra, helyszíne a szovátai Domokos Kázmér Művelődési Ház, szervező a Mezőhavas Népi Zenekar, támogatója az Önkormányzat, a Bernády Közművelődési Egylet, a dévai Szent Ferenc Alapítvány.
A belépés díjtalan, az eseményen a szent József Ház javára szervezünk gyűjtést, adományaikat előre is szépen megköszönjük. A jószívű adakozót megáldja az Isten.
Kiss János

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 15. szerda, Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Őszinte szó ereje

Az Egyház, ahogy a hős forradalmárok is, kezdetben az igaz, őszinte szó erejében bíztak, ennek sikertelensége láttán erőszakot is alkalmaztak, szembeszálltak az igazságtalansággal.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube