Szovátai Szent József otthon vezetését, Hegyi Melindára bíztam

ImageAz élet, egy folyamatos növekedés kibontakozás tovább lépés. Nagy szükségünk van arra, hogy a missziós, szeretet szolgálatnak felelőse, vezetője legyen, ezért a Páli missziós év koordinálását Páll Mariára bíztam, a megüresedő Szovátai Szent József otthon vezetését, a jobbító szándéktól vezetve, Hegyi Melindára bíztam, egyelőre ideiglenesen a nyár végéig.

Bemutatásképpen fogadjátok szeretettel, Hegyi Melinda, az új Szovátai házfönök egyik hozzám irt levelét és a fényképét, Csaba t.

Hazaértem a Joisten segitségével és könnyes szemekkel kell elmondanom,hogy szeretettel várt haza a ház.A gyerekek megöleltek és ugy megszoritotak,hogy alig kaptam levegöt. Életemben ezt még nem éreztem, azt hiszem, hogy még Édesanyám sem örült ennyire nekem.Jó érzés szeretetben és békében hazajönni meg az a gondolat,hogy vártak haza és hiányoztam az itthoniaknak. Felemelö érzés és ezen gondolkodtam el, hogy vajon megérdemlem e ezt amit a Joisten Munkatársaimon, Gyerekeimen keresztül ajándékoz nekem. Mégnem tudom,hogy mit érek meg de doldogan fogok meghalni,ha ez az érzés fog elkisérni a tulvilágra is.Egy dolgot nagyon megjegyeztem magamnak amiota itt vagyok és pedig azt,hogy aki elhagya anyját és apját száz annyit kap helyébe.Gongolom,hogy szeptember elsejéig sikerül pontra tenni a dolgokat és akkor majd bolgoan fogom mondani ha a Joistenis azt akarka,hogy Hálla Istennek. Ez a szivem legföbb vágya.

 

Hegyi Melinda 

 

Image