Meghívó Szovátára az Égigérő Fesztiválra

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dsc_2006.jpgÉvek óta működik Szovátán az Égigérő Fesztivál, a nagy tábor, melyen 15o-16o gyerek is részt szokott venni.. Erre az egy hetes komoly rendezvényre  az idén is július 7-13 között kerülne sor, melyre az idén is, akárcsak a tavaly  minden házból lehet jelentkezni, pályázni.

A tábor központi alakja az idén a gyermek Jézus lesz. Az előadások, a szentmisék, a foglalkozások a kis Jézusról fognak szólni, ezért olyan írásokkal, rajzokkal, festményekkel lehet pályázni  melyek a bajbanlévő, szegény gyerekek barátjáról ihletődnek, de lehet kis pajtásunknak készített ruhácskával is jelentkezni.
Ötleteket, javaslatokat nagy nagy szeretettel várunk és fogadunk. Szeretettel várjuk azok jelentkezését is, akik szeretnének gyerekeinkkel együtt táborozni, segítségükkel, munkákul értékesebbé tenni együttlétünket.
A tábor házigazdája az idén is Lengyel János Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lesz, a részletek  egyeztetését Bojoievschi Évára bíztam - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -.
Égig érő jókedvvel kezdjük el a szervezést!!
Csaba t.