Meghívó Szovátára az Égigérő Fesztiválra

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_dsc_2006.jpgÉvek óta működik Szovátán az Égigérő Fesztivál, a nagy tábor, melyen 15o-16o gyerek is részt szokott venni.. Erre az egy hetes komoly rendezvényre  az idén is július 7-13 között kerülne sor, melyre az idén is, akárcsak a tavaly  minden házból lehet jelentkezni, pályázni.

A tábor központi alakja az idén a gyermek Jézus lesz. Az előadások, a szentmisék, a foglalkozások a kis Jézusról fognak szólni, ezért olyan írásokkal, rajzokkal, festményekkel lehet pályázni  melyek a bajbanlévő, szegény gyerekek barátjáról ihletődnek, de lehet kis pajtásunknak készített ruhácskával is jelentkezni.
Ötleteket, javaslatokat nagy nagy szeretettel várunk és fogadunk. Szeretettel várjuk azok jelentkezését is, akik szeretnének gyerekeinkkel együtt táborozni, segítségükkel, munkákul értékesebbé tenni együttlétünket.
A tábor házigazdája az idén is Lengyel János Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lesz, a részletek  egyeztetését Bojoievschi Évára bíztam - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -.
Égig érő jókedvvel kezdjük el a szervezést!!
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 14. kedd, Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A lelkiismereti és vallásszabadság

A lelkiismereti és vallásszabadság jogos védelméből vallásháborúk törtek ki, melyek súlyos vérengzésekhez, igazságtalanságokhoz vezettek oda-vissza.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube