Sándor rövid beszámolója

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_sanyi.jpgKöszönöm, hogy szép családod örömeibe, gondjaiba bevonsz engemet is.

 

 

Kedves Sándor!! Köszönöm, hogy szép családod örömeibe, gondjaiba bevonsz engemet is. Sokan kérdezik, hogy egy - egy nevelő hogy boldogul... úgy gondolom, hogy leveled sokkal szebben, hitelesebben válaszol a kérdésekre, ezért engedelmeddel megosztom itt őszinte soraidat.
A fiuknak egy szép nyári vakációt, erőt egészséget kívánok imádságos szeretettel,
Csaba t.
Dicsértessék Az Úr Jézus Krisztus! Marton Sándor vagyok a Szovátai háztól! Itt a vakáció hamarosan! Így mérlegelni kell, hogy mi volt jó, és mi volt rossz ebben az évben! 8 fiam van! Nagyszerű gyerekek,j ól egymásra találtunk! Három és fél év munkája van benne! Szeretem őket, fontosak nekem! Ők tudják, hogy számíthatnak rám! Van egy óvodás fiam az András! A többi iskolába jár! A Levike második osztályos, és nagyon jól tanul! Okos gyerek! A Bíró Zoli,meg az Ambrus Zoli, harmadik osztályosok, jó közepes tanulók! Ernő meg a Zsolt hatodik osztályos tanulok! Velük nagyon sok gondom volt! Tanulás+magaviselet! Nem buktak meg, volt bennük akarat, és megértették, hogy maguknak tanulnak! A Claudiu nyolcadikos, ő vizsgázik, és komolyan veszi az egészet! Majdnem 9-es lett a médiája! Maradt a Balázs Norbert ő hetedik osztályos ,a tavaly novemberben került hozzám! Tanulás nagyon gyenge! Mindent kiszenvedtünk, de sajnos a matematika ,nem sikerült! Marad neki a pótvizsga! Nagyon lemaradt gyerek! Ezek a tanulási eredmények! Rengetek közös program, felejthetetlen emlékek maradnak! Amit közösen átéltünk! Köszönöm, hogy itt lehettem, és megkaphattam a lehetőséget! A tavaly évhez képest, nagyon sokat fejlődtek a gyerekek! És ez nekem nagyon fontos! ..Csaba Testvér lélekben gondoljon ránk,és mondjon el egy imát!
Minden jót kívánók!
Sándor Szovátáról!