Sándor rövid beszámolója

b_300_300_16777215_00_images_stories_Roviden_sanyi.jpgKöszönöm, hogy szép családod örömeibe, gondjaiba bevonsz engemet is.

 

 

Kedves Sándor!! Köszönöm, hogy szép családod örömeibe, gondjaiba bevonsz engemet is. Sokan kérdezik, hogy egy - egy nevelő hogy boldogul... úgy gondolom, hogy leveled sokkal szebben, hitelesebben válaszol a kérdésekre, ezért engedelmeddel megosztom itt őszinte soraidat.
A fiuknak egy szép nyári vakációt, erőt egészséget kívánok imádságos szeretettel,
Csaba t.
Dicsértessék Az Úr Jézus Krisztus! Marton Sándor vagyok a Szovátai háztól! Itt a vakáció hamarosan! Így mérlegelni kell, hogy mi volt jó, és mi volt rossz ebben az évben! 8 fiam van! Nagyszerű gyerekek,j ól egymásra találtunk! Három és fél év munkája van benne! Szeretem őket, fontosak nekem! Ők tudják, hogy számíthatnak rám! Van egy óvodás fiam az András! A többi iskolába jár! A Levike második osztályos, és nagyon jól tanul! Okos gyerek! A Bíró Zoli,meg az Ambrus Zoli, harmadik osztályosok, jó közepes tanulók! Ernő meg a Zsolt hatodik osztályos tanulok! Velük nagyon sok gondom volt! Tanulás+magaviselet! Nem buktak meg, volt bennük akarat, és megértették, hogy maguknak tanulnak! A Claudiu nyolcadikos, ő vizsgázik, és komolyan veszi az egészet! Majdnem 9-es lett a médiája! Maradt a Balázs Norbert ő hetedik osztályos ,a tavaly novemberben került hozzám! Tanulás nagyon gyenge! Mindent kiszenvedtünk, de sajnos a matematika ,nem sikerült! Marad neki a pótvizsga! Nagyon lemaradt gyerek! Ezek a tanulási eredmények! Rengetek közös program, felejthetetlen emlékek maradnak! Amit közösen átéltünk! Köszönöm, hogy itt lehettem, és megkaphattam a lehetőséget! A tavaly évhez képest, nagyon sokat fejlődtek a gyerekek! És ez nekem nagyon fontos! ..Csaba Testvér lélekben gondoljon ránk,és mondjon el egy imát!
Minden jót kívánók!
Sándor Szovátáról!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 11. szombat, Nóra és Lili napja van. Holnap Izabella és Dalma napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az Egyház sok jót hozott létre

Az Egyház sok jót hozott létre, ami rendkívüli és korszakalkotó volt az adott korban: kórházakat, iskolákat alapítottak, a rabszolgaságot eltörölték, felkarolták a szegényeket, elesetteket...
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube