Palacsinta készítés

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_palacsintasutes.jpgMi minden történik egy gyermekvédelmi otthonban a vakációban kérdezték többen is? Miben lehet nekünk segíteni? 

A válasz egyszerű, a képek önmagukban válaszolnak a fenti kérdésekre és egyben a tusnádi otthonunk nyári hétköznapjaiba is bepillantást nyújtanak!! Hálás szeretettel köszönjük mindazok jóságát, kik gyermekeinkkel megosztják a nyári szabadságukat és a legdrágábból, saját életükből ajándékoznak időt az otthonainkban "felejtett" gyermekeknek!!
(Zárójelben, csak úgy csendesen, a családalapításra készülő legényekhez is szólok: ha jövendőbeli gyermekeidnek valóban édesanyát keresel, akkor lehet, hogy nem a strandok cicababái között kell nézelődni, hanem a mi nagylelkű önkéntes lányaink körül kell forgolódnotok!!)
Hálás szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindannyiunkban ott van a holnap szentje, de az alávaló gazember is. Nem bíróknak kell lennünk, hanem orvosoknak. Álljunk a tévelygők mellé, és segítsünk nekik levetni a páncéljukat. Sohasem szabadna elfelejteni, hogy minden Saulban ott lapul egy szeretethimnusz. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 21. szerda, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube