Palacsinta készítés

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_palacsintasutes.jpgMi minden történik egy gyermekvédelmi otthonban a vakációban kérdezték többen is? Miben lehet nekünk segíteni? 

A válasz egyszerű, a képek önmagukban válaszolnak a fenti kérdésekre és egyben a tusnádi otthonunk nyári hétköznapjaiba is bepillantást nyújtanak!! Hálás szeretettel köszönjük mindazok jóságát, kik gyermekeinkkel megosztják a nyári szabadságukat és a legdrágábból, saját életükből ajándékoznak időt az otthonainkban "felejtett" gyermekeknek!!
(Zárójelben, csak úgy csendesen, a családalapításra készülő legényekhez is szólok: ha jövendőbeli gyermekeidnek valóban édesanyát keresel, akkor lehet, hogy nem a strandok cicababái között kell nézelődni, hanem a mi nagylelkű önkéntes lányaink körül kell forgolódnotok!!)
Hálás szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten nem akar bennünket manipulálni, erőszakkal valamire rávenni, hanem azt szeretné, hogy tudatosan döntsünk a szeretet mellett. Ő egy felnőtt ember tudatos döntését kéri tőlünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. október 17. csütörtök, Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Az igazán fontos dolgok

Ha tornázunk, az izmaink nem elvásnak a sok erőfeszítéstől, edzéstől, hanem megerősödnek, egyre több terhelést bírnak. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube