St. Martin megint…HÚSZ

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Megemlekezes-tatardombnal-12/viewsize/DSC_7044.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Megemlekezes-tatardombnal-12/viewsize/DSC_7044.jpg'

DSC_7044.jpg„A napokban jelenik meg legújabb albumom, melyen 10 dal szerepel. Örülök, hogy a délszláv zene temperamentumos világát a közönség elfogadta tőlem, ezért is folytattam előző lemezem hangulatát! Életem legjobb lemezének ez a párja!

Az új CD-én helyet kap a ringató, 7/8-os macedón muzsika, „Egy álarc titkos mosolya” címmel, a fűszeres alexandriai éjszakát idéző „Sivatagi tánc”, a pánsípon és furulyán megszólaltatott „ Darvaza”, mely a misztérium világát mutatja meg.
Kiemelném a „Mindörökké Ária” alkotást, melyet egy 18 fős szimfonikus zenekar kíséretében játszom vokállal. Ehhez a dalhoz igen szoros érzelmek kötnek. A stúdiófelvétel napján tudtam meg, hogy fiam Norman a drezdai Operában főszerepet fog énekelni.
Egy szülőnek nincs annál fontosabb, hogy gyermeke helyén legyen a világban, rátaláljon a boldogságra és sikerre. Ez a gyönyörű lírai dal kifejezi azt a megnyugvást, azt a nagy súlyt hordozó, de mégis könnyű lelkiállapotot, amit a drezdai Operaház nézőterén ülve éreztem, tudván azt, hogy fiam most végtelenül BOLDOG.
A címben szereplő 20-as szám nem csak az én eddig megjelent kiadványaim számát jelzi.
Az idén lesz 20 éves, a Böjte Csaba által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány, valamint a Duna TV, így ebből született egy csodálatosnak ígérkező együttműködés.
Ezen az albumomon feldolgoztam Leonard Cohen „Hallelujah” című szerzeményét, melyből videoklip is készült.
A klipet Csíkdánfalván, Gyergyószárhegyen a Lázár Kastélyban, majd Tatárdombon és Csíksomlyón forgattuk. Böjte Csaba „gyermekei” tevékeny részesei voltak a munkának, hangjukat és arcukat adták a videókliphez.
Kint létünk során egy olyan világot tapasztalhattunk meg, mely talán soha nem fog megromlani! „Tiszta anyagból” készült ott ember és táj, gondolat és tett.
Szeretném felajánlani a „St.Martin megint HÚSZ” című, legújabb lemezem, 2012. december 31-ig elfogyott példányszám, rám eső részének teljes bevételét, segítségként a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak!
St. Martin
lapszemle.roHírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

…arra gondoltam, jó lenne találkozni egy boldog emberrel. Akármerre keresgéltem, azt láttam, hogy igazából csak azok az emberek kiegyensúlyozottak, akik Istent keresik, az Ő közelében élnek. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 8. szombat, László napja van. Holnap Emőd napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Gyerekkoromban...

Gyerekkoromban a kedves húgommal gyakran összeszólalkoztunk, még össze is verekedtünk.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube