Advent a magyarság házában

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_plakatvarga.JPGLassan de biztosan, bekopogott újra a tél. Déván, Katalin napján locsogott, aztán Karácsonykor ki tudja mi lesz, de szép volna ha hullana egy jó adag nagy hó. Az talán egy kicsit a fagyot is elriasztaná, s a fűtést is lejebb lehetne venni...

 

 

Évek óta támogatást kapunk a magyar állam különféle háttér intézményeitől, hogy ezekben a kritikusabb hónapokban gyerekeink melegben lehessenek.  Az elmúlt években jómagam és Kacsó Kati intéztük az elszámolásokat, és mindig minden a legnagyobb rendben volt a számlák környékén.
Sokszor gondolkodtam, hogyan lehetne az intézmény embereinek is megköszönni jóságukat, segítségüket.  Örömömre, december 14-ére meghívást kaptunk a Bethlen Gábor Alapkezelő otthonában, a budapesti Magyarság Házában, ahol mi is hozzájárulhatunk az Adventi Ünnepségek fényéhez.
A dévai Gyermekzenekar  apraja-nagyja már türelmetlenül várja az előadást, melyben megzenésített téli versekkel kedveskednek a hallgatóságnak.
Aki arra jár, Nagy Szeretettel Várjuk a Budai várban!
Ízelítőül mellékelten csatolom:
Csanádi Imre: Karácsony Fája című megzenésített verse:


Szeretettel,
Varga Csaba

 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindannyian „meg kaptuk a meghívót a mennyei lakomára”, az Isten és az ember „egy asztalhoz ülhet”, és hiszem, hogy ezeket a legbensőbb tiszta vágyainkat Isten be fogja tölteni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. augusztus 10. hétfő, Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna és Tiborc napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A kereszténység első ezeréves történelme

A kereszténység első ezeréves történelmében is voltak csoportok, akik az apostoli tanítással  szembehelyezkedtek, voltak, akik Krisztus istenségét, mások emberségét tagadták, mégsem végezték ki őket. A hitüket azzal védték, hogy ők maguk adták életüket érte.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube