Arra születtél, hogy ajándék legyél

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_14600982_1103557699721674_2511804062147184028_n.jpg"A kis ibolya csodálatos, tökéletes ibolya tud lenni, de ne akarjon napraforgó lenni. Ne másokhoz hasonlítsuk önmagunkat, hanem önmagunk feladatát találjuk meg ezen a földön; az eléréséhez szükséges kegyelmet, erőt, talentumot biztosan meg is adta a jó Isten."

 
 Csodálatos szép gondolat: Isten ajándékba adja az Ő szent Fiát! Jézus a mennyei Atya  simogatása, áldása, ajándéka! Te is én is, mindannyian Isten képére, hasonlatosságára született lények vagyunk, nem kell keresnünk az identitásunkat, mi mindannyian arra születtünk, hogy Isten ajándékai legyünk, családunk, testvéreink, az emberiség számára!! Mi mást mondhatnák, merd vállalni ajándék létedet, merj azzá válni amiért teremtett az Isten, ott ahol élsz légy áldás, ajándék, gyógyító simogatása, életadó jó szava az élet Urának!!
Ez a karácsonyra megjelenő, szép kivitelű könyv, Jézus Krisztus tanításának fényében, létünk, életünk értelmének legmélyebb titkait feszegeti!! Sok szeretettel ajánlom e számomra nagyon fontos könyvet a kedves olvasónak,
Csaba t.

'Arra születtél, hogy ajándék legyél' - Böjte Csaba legújabb füveskönyve már előrendelhető.

Megrendelhető az alábbi link alatt:

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A szeretet lényege nem az önmagam nézése, hanem a találkozás, a másikhoz való odafordulás. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 3. csütörtök, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Természet

Természetes, hogy kinövünk egy-egy cipőt, ruhadarabot.Társadalmi szokások, valós vagy vélt értékes beidegződések dőlnek körülöttünk halomba. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube