Arra születtél, hogy ajándék legyél

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Kiadvanyaink_14600982_1103557699721674_2511804062147184028_n.jpg"A kis ibolya csodálatos, tökéletes ibolya tud lenni, de ne akarjon napraforgó lenni. Ne másokhoz hasonlítsuk önmagunkat, hanem önmagunk feladatát találjuk meg ezen a földön; az eléréséhez szükséges kegyelmet, erőt, talentumot biztosan meg is adta a jó Isten."

 
 Csodálatos szép gondolat: Isten ajándékba adja az Ő szent Fiát! Jézus a mennyei Atya  simogatása, áldása, ajándéka! Te is én is, mindannyian Isten képére, hasonlatosságára született lények vagyunk, nem kell keresnünk az identitásunkat, mi mindannyian arra születtünk, hogy Isten ajándékai legyünk, családunk, testvéreink, az emberiség számára!! Mi mást mondhatnák, merd vállalni ajándék létedet, merj azzá válni amiért teremtett az Isten, ott ahol élsz légy áldás, ajándék, gyógyító simogatása, életadó jó szava az élet Urának!!
Ez a karácsonyra megjelenő, szép kivitelű könyv, Jézus Krisztus tanításának fényében, létünk, életünk értelmének legmélyebb titkait feszegeti!! Sok szeretettel ajánlom e számomra nagyon fontos könyvet a kedves olvasónak,
Csaba t.

'Arra születtél, hogy ajándék legyél' - Böjte Csaba legújabb füveskönyve már előrendelhető.

Megrendelhető az alábbi link alatt:

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A szerzetes számára nem a valamitől való szabadság a lényeges, hanem a valamire való szabaddá válás. Nem a valamiről való lemondás a lényeg, hanem az, hogy ezáltal a teljességet, az élő Istent szolgálhatom, és Ő szeretetben birtokolhat engem.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 30. szombat, Janka és Zsanett napja van. Holnap Angéla és Petronella napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Keresztes Szent János mondta

Keresztes Szent János mondta: Ha egy csutakot, egy darab fát az ingoványból kiveszünk, majd tűzre teszünk, annak előbb ki kell sírnia, fortyognia magából a mocsarat, s csak azután kaphat lángra.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube