Beszámoló a 2016-17es érvről

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_19369431_483148048698185_964959539_o.jpgRövid beszámolókat kaptam a csíkszentdomokosi napközi otthonunkból, de magam is elmegyek most július 5-én a gyermekeinkkel, hogy megnézzem bővebben is az alig tanulókat, de az igen tanulókat is.... Csak azért, hogy jobban lássak viszek vagy 30 gyereket-is magammal szebbnél szebb előadásokkal...

Délben 12.00 órára már ott leszünk, imádkozunk a lanyhákért, hálát adunk a serényekért, és egészen biztos jó sokat fogunk nevetni a sok - sok bemutatón! Jövőre majd ők jönnek műsorral Dévára!! 
Minden kedves környékbeli ismerőst nagy szeretettel várunk,
Csaba t. 
Kép: Domokosi gyerekeink a parajdi sóbányában
Tisztelt Csaba testvér egy rövid beszámolóval tudatjuk a Csíkszentdomokosi napköziről.
33 gyerekkel indultunk, az év folyamán ebből 6-on elmentek, mert a szülök elváltak. Igyekeztünk minden ünnepet, eseményt meg tartani és ünnepelni.
Az év végi tanulmányi eredmények vannak akik alig tudtak át menni, mert nagyon nehezen megy a tanulás de Istennek hála sikerült. De vannak kitűnő tanulok is akik FB illetve 8-9es médiával zárták az iskolai évet.
Minden kedves kollégának egészséget, szép nyarat kívánunk!
Tisztelettel
Albert Ilona, Henrietta Csíkszentdomokosról

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minden felfedezés olyan, mint a hajdani kőbalta, melyet Káin és Ábel kézbe vett. Nagyszerű szerszám, általa megvédhették magukat a vadállatoktól, élelemhez juthattak, óriási mérföldkő volt az eszközök kézbevétele, de sajnos gonoszságot is lehet tenni vele, lehet vele ölni. Isten minden ajándékát lehet jó és rossz célokra felhasználni. Ugyanazokkal a betűkkel Istent dicsőíthetjük, de gonosz rágalmakat is leírhatunk, terjeszthetünk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 21. hétfő, Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Nem az ács ez?

„Nem az ács ez, Mária fia, Jakab, József, Júdás és Simon testvére? S ugye, nővérei is itt élnek közöttünk?” [Mk 6,3] – kérdezték a názáretiek, mikor Jézus felnőttként vidékükön tanított.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube