Anyák napja Gyergyóditróban

2010. május 12-én a gyergyóditrói napköziben jeles nap volt, hiszen nagy lelkesedéssel és izgalommal készültek a délután 5 órai Anyák-napi ünnepségre. Az I-IV-es és az V-VIII-as nevelőnénik és gyerekek összefogtak, így - egy körülbelül egy órás -  ünnepséggel örvendeztették meg az édesanyjukat.

Szép számban össze is gyűltek a szülők és pontban 5 órakor felcsendültük a szebbnél szebb köszönő és édesanyát dicsőítő versek, énekek. Természetesen egy-egy vers elhangzása után egy-egy könnycsepp is megjelent a kedves anyukák, illetve nagymamák szemében.
A kicsik versei után egy kis nyuszis tánc következett, amit úgy a gyerekek mint a szülők nagyon élveztek.
A táncot követte a nagyok versei és énekei, majd egy kis modern-tánc, amit a nagyobb gyerekek majdnem teljesen önállóan tanultak be.
A műsor végén mindenki kerti virággal és egy kis saját kézzel ragasztott képeslappal ajándékozta meg az édesanyját, illetve a nagymamáját.
A kínálkodás sem maradhatott el a műsor után, hiszen a gyerekek kávéval, üdítővel és ropival tisztelte meg az egybegyűlteket.
Csatolva küldök néhány kedves képet a műsorról.
Szeretettel:
Bernadette

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Isten soha nem jár üres kézzel, ajándékokat hoz. Magát osztja szét úgy, hogy ezáltal Ő nem lesz kevesebb. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. október 31. szombat, Farkas napja van. Holnap Marianna napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Jelképes dolog!
Jelképes dolog! De biztos, hogy nem lesz jövőnk, ha csak a szép, örömteli pillanatokban él, létezik a családjainkat, Egyházunkat, nemzetünket, az emberiséget összetartó szövetség és a szeretet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube