3. születésnap Parajdon

Születésnap ParajdonA jó Isten benneteket, de kedves támogatóitokat is ezerszeresen áldjon meg mindenért. Boldog szülinapot,

Csaba t.

 

 KEDVES CSABA TESTVÉR,

A "SZENT BORBÁLA" NAPKÖZIOTTHON -PARAJD 3. SZÜLETÉSNAPJA

Rózsaszirmok hulljatok,

Napsugarak ,szálljatok,

Ünnepeljük, ahogy illik,

Ezt  a mai szép napot !

Kis kezünket összefogjuk, Uram, nap mind nap és csodáljuk a világ titkait miközben Hozzád imádkozunk.
Születésnap ParajdonFEBRUÁR 13. VAN A NAPKÖZIOTTHONUNK 3. SZÜLETÉSNAPJA
Atyánk, védjél meg minket minden bajtól, Áldd meg törekvéseinket, óvj meg tőlünk minden rosszat.  Adj nekünk erőt, buzgóságot, tartsd meg minket jó egészségben, tisztességben, vigasztalj meg minket, ha néha erőt fog rajtunk a csüggedés.
Imánkban, Csaba testvért áldja meg a jó Isten hogy mellettünk van, hogy értünk imádkozik, hogy megszerzi nekünk a mindennapi kenyeret, gondunkat viseli, lehet értünk nem voltak nyugodt éjjelei és azokat a hosszú utakat, pihenés nélkül, mind értünk csinálta.
CSABA TESTVÉRNEK KÖSZÖNETET MONDUNK ÉS HÁLÁSAK VAGYUNK !!!
Hálásak vagyunk a külföldi bekopogtató vendégeinknek, akik sok szép napot szereztek nekünk, az adományozóknak, a "SZENT BORBÁLA" NAPKÖZIOTTHONHOZ, tartozó kereszszülőknek, a helyi adományozóknak, minden vendégnek akik kis szerény házunknál bekopogtat, szeretettel és örömmel fogadjuk.
A lista hosszú és nem szeretnünk neveket kihagyni, mindenkinek kívánunk, minden elképzelhető jót, örömben tetterőben és eredményekben gazdag hosszú hosszú életet.
Születésnap ParajdonTERVEINKRE, ÁLMAINKRA, TISZTA VÁGYAINKRA ISTEN ÁLDÁSÁT KÉRJÜK.
EGYÜTT MONDTUNK HÁLÁT AZ ISTENNEK  A PARAJDI POLGÁR MESTER  ÉS ALPOLGÁRMESTER URAKKAL, ISKOLA IGAZGATÓ ÉS ALIGAZGATÓ, TITKÁRNŐ, TANÍTÓNÉNIK, KÚLTUR IGAZGATÓ, ELLA NÉNINK ÉS A KEDVES "MÓZSI TATÁNK".
a parajdi 36 gyerek ,Engi Ágnes és Kovács Ágnes  nevelő nénik