Iskolakezdés Parajdon 2007

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Parajdi_tanevzro_2007/thumbs/dscf6281.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Parajdi_tanevzro_2007/thumbs/dscf6281.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Parajdi_tanevzro_2007/viewsize/dscf6281.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/zoom/Parajdi_tanevzro_2007/viewsize/dscf6281.jpg

ImageBESZÁMOLÓ ISKOLA KEZDÉSRŐL-PARAJD

Kedves Csaba testvér, kedves munkatársaim, kedves keresztszülők és minden ismerősünk.

A jó Isten segedelmével megkezdtük az új iskola évet, hát nagy változások történtek. Az iskolánkban igazgató csere volt. Ez pedig az alapítványos gyerekeimnek megváltoztatta az életüket. 35 gyerekemmel egy osztályban kerültünk be. Hálát adok igy is a jó Istennek, hogy létezhetünk az iskola körében, és nagyon szépen megköszöntem, mert nekünk itt is jó, van melegünk, vizet hozunk és az illem helyre most ki kell járjunk, de minden megoldható.
Szépen ki van festve, én és az új munkatársam Engi Ágnes egy hét alatt sokat dolgoztunk hogy gyerekeinknek minnél tetszöbb legyen az  osztályunk. És a gyerekek jól érzik magukat itt az új osztályban.  Már ha szabad, akkor rendeztünk egy ,,Szent Ferenc,,-es osztályt.
Szeptember 22-én itt a falunkban, megszervezték a XIII-ik töltöttkáposzta fesztivált, ahova minden gyerekemnek a keresztszüleinek nagy szeretettel küldtem meghivót, hogy közösen üljünk le a mi asztalunkhoz. Minden kedves gyerekünk szeretettel meg volt hiva a Szent Ferenc Alapitvány sátrához, ahova minden kedves vendégünket szeretettel asztalunkhoz ültettünk és megvendégeltük. Remélem mindenki jól érezte magát, és gyerekeim jól laktak töltöttkáposztával.
Sok vendég meglátogatta sátrunkat, és sokat sokat beszéltem nekik a gyerekeimről. Csodálkoztak hogy mi ingyen adjuk gyerekeinknek az ételt és a DEMECSER-i csapat fözött az alsósófalvi és bánya osztályoknak. Sok sok barát került, Szmolnik Sándorék és a motros csoport is főztek, és hoztak nekünk ruhacsomagokat, amit ki is osztottunk. A DEBRECEN-i baráti kör megnyerte az első helyet, és a dijukat a kedves polgármesterükkel Bokor Sándorral nagy nagy szeretettel át adták nekünk. Ők a DEBRECENI-i VAGYONKEZELŐ HOLDING-hoz tartoznak.
Külön elmeséltem az osztályunk történetét, és a polgármesterünkkel nagyon szépen mindent megköszöntünk. Én már külön irtam köszönő levelet, és remélen szép kapcsolat lesz e csoporttal. Szeretettel meghivtam őket a decemberi  karácsonyára ami a bányában lesz, és megigérték hogy el fognak jönni.
Hát volt egy nagyon kedves vendégünk aki az egész napját ránk szánta, dr. Vodnár Emese kedves férje. Reméljük közöttünk jól érezte magát.
Gyerekeimmel beszereztük a diszitéshez való dolgokat, sokat segitettek, élvezték hogy ők is besegithetnek a fesztiválra. Sikeres volt és gyerekeimnek örömöt szereztünk.
Hát ennyit tudok beszámolni az első hetünkről, de jól kezdtük és a jó Isten segitségét kérem minden kedves munkatársamnak hogy legyen erejük, egészségük hogy ez a nehéz de szép munkánkat  szépen tudjuk folytatni, örömöt akarok látni midegyikük arcán, mert akkor mondhatjuk hogy minden rendben.  Nagyon kedves vendégeket vártunk vissza, az angol pogármester bácsit aki csoportjának, gyerekeim nagyon sok odaadással és örömmel gyönyörü munkát végeztek a vendégeknek. Nagy csapat jött, és nagy öröm völt látni amikor kiosztották kezük munkáját a vendégeknek. Remélem vissza fognak jönni még kedves kis osztályunkba, ahová nagy szeretettel várunk minden kedves ismerősünket.

KOVÁCS ÁGI

PARAJD

 

Image