Napköziket vezető kedves kollégáim!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_89940183_3635575343150788_3273616840286273536_o.jpgA változó körülmények között mi is felfüggesztjük a tevékenységünket a napközikben! Meddig? Míg az iskolák el nem indulnak....

Ha van olyan gyerek akiről szülei nem tudnak gondoskodni, akkor a legközelebb bentlakó otthonba próbáljuk meg elhelyezni... de ha iskolába nem mehetnek a gyerekek, akkor mi se hívjuk a mi otthonunkba... maradjanak szépen otthon, akárcsak a többi gyerekek!!
Szeretettel, 
Csaba t.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat. Történelmi szemlélet szükséges, hogy azt is lássuk, honnan jöttünk: milyen óriási távot tett meg az ember ezen a földön. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 29. kedd, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírásból tudjuk

A Szentírásból tudjuk, hogy Mária János házában élt. Az is tény, hogy Mária hamarabb halt meg, mint Szent János, aki nem írt arról, hol van Jézus anyja eltemetve. Ez a hallgatás egyben egy kijelentés is lehet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube