Bővebben: Körösközi napközis gyermekek táborozása a Székelyhídi Gyermek Jézus SzabadidőközpontbanA Dévai Szent Ferenc Alapítvány által a Körösközben működtetett három napközi, az erdőhegy-kisjenői, az ágyai, valamint a vadászi napközik gyermekei számára a nyári szünidő első napjaiban, június 23 és 27 között közös táborozást szerveztek.

Bővebben: Jó híreket jó kapni!! Istennek hála Székelyzsomboron is minden rendben, ott a kedves Adél vezeti a házat, fiai szépen fejlődnek, jól tanulnak, amint a csatolt beszámoló részletből is kiderül!! Csodálatos elültetni egy egy kis facsemetét, majd öntözgetni, s látni ahogyan szépen növekszik, bontakozik, majd lassan maga is el kezd gyümölcsöt érlelni!! Isten áldása kísérjen kedves Adél téged is, s mindazokat kikkel megosztod életedet Zsomboron!

Imádságos szeretettel gondolok azokra is akik tégedet neveltek.

Szeretettel,

Csaba t. 

Bővebben: Levél KézdiszentlélekrőlKedves Támogatók!!
Sokszor kérdik tőlem, hogy mi is történik nyaranta az otthonainkba. Szeretettel megosztom a kézdiszentléleki kollégám levelét, hogy első kézből kapjatok információt a nálunk zajló szép életről! Sok szeretettel megosztom a kedves kolléganőm elérhetőségét is, hátha valaki ind itatást érez, hogy segítsen az engedélyekhez szükséges fürdőszoba nagyobbításban.

Hálás szeretettel,

Csaba t.

Bővebben: Lelki nap Madéfalván 2016Számomra döbbenetes volt a helybeli iskola példás hozzáállása, a tanári kar teljes létszámban az igazgató úrral az élen aktívan részt vett a hosszú  programon!!

Bővebben: Sokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik?Sokan kérdezik, hogy a napközi otthonainkban nyáron mi történik? Szeretettel megosztom a kedves csíkcsicsói kolléganőm beszámolóját!! Külön gratulálok a szép kerthez, a finom veteményekhez!! 

Áldott, tartalmas vakációt kívánok nekik és minden gyermeknek! 

Szeretettel, 

Csaba t. 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Minél inkább élő az Egyház, annál inkább közösség, annál inkább KATOLIKUS (egyetemes). Minél inkább hiányzik a szeretet, az összetartó erő, a kovász, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy morzsákra széthullunk, a szél szétsodor bennünket, és a gonosz levadász egyenként. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 12. kedd, Jónás és Renátó napja van. Holnap Szilvia napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Felelőség

A katonaságnál egymás után háromszor besárgultam, újból és újból visszaestem a májgyulladásba, és már az orvosok is kezdtek lemondani rólam.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube