Mit csinál az Isten? 7/7

jan30.jpgEl tudom képzelni, hogy az emberiség nagy fájáról ágak fognak letörni és pusztulnak el – törtek le eddig is a történelem folyamán –, de valamilyen módon ez a szent törzs kihajt. Isten munkálkodik.
Amikor az autóval figyelmetlenül letérünk a helyes útról, a GPS nem kezd el sem szidni, sem sopánkodni, amiért nem hallgattunk rá, hanem csendesen csak annyit jelez: „újratervezés”, és már mutatja is a helyes irányt. Elhisszük, hogy ez a kis ketyere mindig tudja, hol vagyunk, és sok-sok millió autóst bárhova célba tud vinni. Akkor miért ne hinnénk el, hogy az, aki a GPS megtervezéséhez az értelmet adta, szintén el tudja vezetni az emberiség nagycsaládját végső céljához együtt, de mindannyiunkat külön-külön, személyenként is?!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Manapság minden és mindenki azt akarja, hogy figyelj rá, hogy vele foglalkozzál, hogy mint tucatember, az ő énekét hallgasd, az ő show-műsorát bámuld, az ő gönceit vásárold meg. Természetesen csodálkozz rá minden értékre és szépségre, de figyelj önmagadra, és fedezd fel azt a virágot, azt a gyümölcsöt, melyet mint kis magba, beléd rejtett el a teremtő Istenünk…” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2023. március 24. péntek, Gábor és Karina napja van. Holnap Irén és Írisz napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A hetvenkét tanítvány

Jézus azért ujjong, mert látja, hogy a teremtés célegyenesben van.

Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube