Örökös szentségimádás

Szentségimádás
2020-ban Budapesten megrendezendő 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus logója.

Vegyük észre...

jul19.jpgA Katolikus Egyház kétezer éves történelmében előforduló sajnálatos és szégyenteljes kisiklásokon, bűnökön lehet botránkozni, de legyünk legalább ilyen érzékenyek a mai korban meglévő igazságtalanságokra, erőszakra is!
Vegyük észre, hogy az abortusztörvény sok százezer ártatlan élet kioltására ad legális lehetőséget! A gazdag, jóléti államok hagyják éhen halni a nélkülözők millióit, míg polgáraik dúskálnak a feleslegben. Sokan cigarettával, alkohollal, kábítószerrel pusztítják saját magukat, és vannak, akik busás hasznot húznak abból, hogy erre másokat is rávesznek...
A kegyetlenség, az erőszak finomabb formában, megideologizálva továbbra is szedi áldozatait, sokan a halál civilizációját hirdetik és építik. A XXI. században is vannak konfliktusok, amelyeket próbálunk megoldani a mai kor finomságával, cizelláltságával, de sajnos sokszor minden próbálkozás kegyetlenségbe, brutalitásba torkollik.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindannyiunkban ott van a holnap szentje, de az alávaló gazember is. Nem bíróknak kell lennünk, hanem orvosoknak. Álljunk a tévelygők mellé, és segítsünk nekik levetni a páncéljukat. Sohasem szabadna elfelejteni, hogy minden Saulban ott lapul egy szeretethimnusz. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. augusztus 21. szerda, Sámuel és Hajna napja van. Holnap Menyhért és Mirjam napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube