Krisztusban, Ferencben es Klaraban szeretett

Udvozolunk titeket 2008-as ev kezdeten! Az Uj Ev altalaban az az ido amikor megemlekezunk a beke ajandekarol ami a mi szereto es mindent atolelo Atyanktol jon. Ennek ellenere, eleg egy rovid betekintes a hirekbe es megallapithatjuk, hogy a beke a mai vilagban nehezen lelheto fel. Kulonoskeppen sajnalatos a helyzet most Kenyaban az elnokvalasztas elott. Az embereket, kozottuk ferences testvereinket es novereinket eluzessel, javaik elkobozasaval es hallallal fenyegetik.

Sokan erdeklodtek Kenya felol es arrol, hogyan segithetnenek. Mellekeltem a level melle egy uzenetet a Kenyai Ferences Tarsasagtol. A Kenyai Ferences Csaladnak van cimezve. Az uzenet mindenkit arra biztat, hogy Krisztus partjara alljanak es az igazsagossagot, az igazsagot, az eletet es a beket hirdessek. A tarsasag tagjai ugyanakkor arra kertek minket, a Kenyan kivul eso Ferences Csaladot, hogy imadkozzunk orszagukert. Mi, a Ferences Csalad kulonbozo agazatainak igazgatoi (vezetoi) ezt az uzenetet szeretnenk nektek is tovabbadni. Ezaltal mindannyian egutterezhetunk azokkal akik szemnvednek, kulonoskeppen Csaladunk tagjaival. Imadkozunk mindazokert akik elvesztettek szeretteiket es otthonaikat, azokert akik elvaltak csladjuktol es azokert akik szamara nehez etelhez es menedekhez hozzajutni. Megprobalunk mindannyiotokat informalni a helyzetrol es arrol, hogyan lehetunk a beke es egyuttmukodes emberei.
Egyutterzesunkrol a kovetkezo cimen ertesithetjuk testvereinket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., ami a Kenyai Ferences Csalad JPIC Irodaja Nairobiban.
A Beke Istene kuldje el a megbekeles lelket Kenya osszes lakosanak es mindannyiunknak a vilagban!
Joseph Rozansky, OFM