A magyar 11-16 éves korosztály messze az európai átlag felett használja a közösségi oldalakat, a kontinensen a magyar gyerekeknek van a legtöbb ismerőse ezeken a portálokon - derül ki az Európai Bizottság Biztonságos Internet Programja keretében 25 országban végzett kutatás eredményeiből.

Bővebben: Góbé kontra multikSzékely vállalkozók a multikkal szemben. Huszonötre emelkedett azon székelyföldi termelők száma, akik az alig fél éve alapított Góbé márkanévhez csatlakoztak. Sajt- és tejtermékek, csángó kenyér, mézek és háziszörpök sorakoznak a Székelyföld-üzletlánc saját márkaneve alatt, melyeket kizárólag helyi termelők állítanak elő.


Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg

Bővebben: Egymillió csillag a szegényekértEgymillió csillag, azaz gyertyák lángja figyelmeztetett a szegénységre Romániában. Ezúttal 21 város csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, amelyet 12 évvel ezelőtt indítottak Franciaországban.

A spanyol ABC a napokban foglalt össze egy tanulmányt, amely azt állítja, hogy 2017-től fokozatosan gyorsulva az egész világon eltűnik a nyomtatott sajtó. Ross Dawson, a kérdés szakértője írta a jelentést, amelynek első részében a „kimúlási” listát közölte, a másodikban pedig részletesen kifejtette az okokat.

Bővebben: A Katolikus Egyház számokban - 2010A Fides Hírügynökség október végén közzétette a Katolikus Egyház számadatait, amelyek a rendelkezésre álló legfrissebb, 2008. december 31-én érvényes hivatalos egyházi statisztika alapján készültek (mellettük zárójelben + vagy – jel jelöli az előző évi adathoz képest mutatkozó növekedést, illetve csökkenést).