Bővebben: Nőnapi köszöntőMárcius nyolc kedves ünnep,

hálát mond a férfisereg.

Apró és nagy nőket köszönt,

nekik jár ma virágözön.

 

Bővebben: Minden negyedik Biblia Kínában készülKínában a Szentírást már nyolcvan millió példányban nyomtatták ki, ám keresztény csoportok szerint ez a hatalmas szám sem elegendő az egyre nagyobb kereslet kielégítésére.

Bővebben: 51 millió névtelen gyermekAz UNICEF becslése szerint 51 millió gyermek él a világban, akik hivatalosan nem léteznek, nem rendelkeznek jogokkal. A Sant’Egidio közösség részt vesz abban a hatalmas munkában, amelynek során megpróbálják nyilvántartásba venni őket.

A magyar 11-16 éves korosztály messze az európai átlag felett használja a közösségi oldalakat, a kontinensen a magyar gyerekeknek van a legtöbb ismerőse ezeken a portálokon - derül ki az Európai Bizottság Biztonságos Internet Programja keretében 25 országban végzett kutatás eredményeiből.

Bővebben: Góbé kontra multikSzékely vállalkozók a multikkal szemben. Huszonötre emelkedett azon székelyföldi termelők száma, akik az alig fél éve alapított Góbé márkanévhez csatlakoztak. Sajt- és tejtermékek, csángó kenyér, mézek és háziszörpök sorakoznak a Székelyföld-üzletlánc saját márkaneve alatt, melyeket kizárólag helyi termelők állítanak elő.


Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg

Bővebben: Egymillió csillag a szegényekértEgymillió csillag, azaz gyertyák lángja figyelmeztetett a szegénységre Romániában. Ezúttal 21 város csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, amelyet 12 évvel ezelőtt indítottak Franciaországban.

A spanyol ABC a napokban foglalt össze egy tanulmányt, amely azt állítja, hogy 2017-től fokozatosan gyorsulva az egész világon eltűnik a nyomtatott sajtó. Ross Dawson, a kérdés szakértője írta a jelentést, amelynek első részében a „kimúlási” listát közölte, a másodikban pedig részletesen kifejtette az okokat.

Bővebben: A világ legmagasabb Jézus-szobraElkészült szombaton a világ legmagasabb Jézus-szobra, amelynek több mint harmincméteres alakja fölülmúlja a Rio de Janeiró-i Megváltó Krisztus-szobrot is.

Bővebben: A Katolikus Egyház számokban - 2010A Fides Hírügynökség október végén közzétette a Katolikus Egyház számadatait, amelyek a rendelkezésre álló legfrissebb, 2008. december 31-én érvényes hivatalos egyházi statisztika alapján készültek (mellettük zárójelben + vagy – jel jelöli az előző évi adathoz képest mutatkozó növekedést, illetve csökkenést).


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A végtelen szeretet bejárása, a végtelen szeretethez való felnövés a cél, hogy az ember a benne lévő értékeket, kincseket felszínre hozza, és az élete, a léte a maga és környezete számára ajándékká váljon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2021. január 25. hétfő, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 2/7

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube