Bővebben: Nőnapi köszöntőMárcius nyolc kedves ünnep,

hálát mond a férfisereg.

Apró és nagy nőket köszönt,

nekik jár ma virágözön.

 

Bővebben: Minden negyedik Biblia Kínában készülKínában a Szentírást már nyolcvan millió példányban nyomtatták ki, ám keresztény csoportok szerint ez a hatalmas szám sem elegendő az egyre nagyobb kereslet kielégítésére.

Bővebben: 51 millió névtelen gyermekAz UNICEF becslése szerint 51 millió gyermek él a világban, akik hivatalosan nem léteznek, nem rendelkeznek jogokkal. A Sant’Egidio közösség részt vesz abban a hatalmas munkában, amelynek során megpróbálják nyilvántartásba venni őket.

A magyar 11-16 éves korosztály messze az európai átlag felett használja a közösségi oldalakat, a kontinensen a magyar gyerekeknek van a legtöbb ismerőse ezeken a portálokon - derül ki az Európai Bizottság Biztonságos Internet Programja keretében 25 országban végzett kutatás eredményeiből.

Bővebben: Góbé kontra multikSzékely vállalkozók a multikkal szemben. Huszonötre emelkedett azon székelyföldi termelők száma, akik az alig fél éve alapított Góbé márkanévhez csatlakoztak. Sajt- és tejtermékek, csángó kenyér, mézek és háziszörpök sorakoznak a Székelyföld-üzletlánc saját márkaneve alatt, melyeket kizárólag helyi termelők állítanak elő.


Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg
There was a problem loading image http://www.magnificat.ro/portal/images/stories/Igaz/Tarsadalom/1128593_nagy.jpg

Bővebben: Egymillió csillag a szegényekértEgymillió csillag, azaz gyertyák lángja figyelmeztetett a szegénységre Romániában. Ezúttal 21 város csatlakozott a nemzetközi mozgalomhoz, amelyet 12 évvel ezelőtt indítottak Franciaországban.

A spanyol ABC a napokban foglalt össze egy tanulmányt, amely azt állítja, hogy 2017-től fokozatosan gyorsulva az egész világon eltűnik a nyomtatott sajtó. Ross Dawson, a kérdés szakértője írta a jelentést, amelynek első részében a „kimúlási” listát közölte, a másodikban pedig részletesen kifejtette az okokat.

Bővebben: A világ legmagasabb Jézus-szobraElkészült szombaton a világ legmagasabb Jézus-szobra, amelynek több mint harmincméteres alakja fölülmúlja a Rio de Janeiró-i Megváltó Krisztus-szobrot is.

Bővebben: A Katolikus Egyház számokban - 2010A Fides Hírügynökség október végén közzétette a Katolikus Egyház számadatait, amelyek a rendelkezésre álló legfrissebb, 2008. december 31-én érvényes hivatalos egyházi statisztika alapján készültek (mellettük zárójelben + vagy – jel jelöli az előző évi adathoz képest mutatkozó növekedést, illetve csökkenést).


HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Ma 2019. július 21. vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Lukács elmeséli

Az evangéliumban Lukács elmeséli, hogy egy bűnös asszony drága olajat öntött alabástromedényből Jézus lábára (a 300 dénár értékű olaj egyévi napszám értéke volt).
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube