Góbé kontra multik

ImageSzékely vállalkozók a multikkal szemben. Huszonötre emelkedett azon székelyföldi termelők száma, akik az alig fél éve alapított Góbé márkanévhez csatlakoztak. Sajt- és tejtermékek, csángó kenyér, mézek és háziszörpök sorakoznak a Székelyföld-üzletlánc saját márkaneve alatt, melyeket kizárólag helyi termelők állítanak elő.


A székely szinonimájaként használt Góbé brandhez hat hónap alatt több mint 100 termékkel 25 székelyföldi termelő-vállalkozó csatlakozott. A Varga Mézeskalács családi vállalkozás az elsők között kezdte forgalmazni kézzel készített, valódi mézből előállított termékeit Góbé márkanév alatt.
A kizárólag székelyföldi termelőket tömörítő Góbé márkanév Hargita megyei városaiban működő Székelyföldi üzletlánc saját kereskedelmi márkája.
"Sikernek könyveljük el azt, hogy a bevezetés óta az átlagkosárérték több mint 15 százaléka már Góbé terméket képvisel." Gönczi Dezső, a Székelyföldi Üzletlánc marketingfelelőse.
A tejtermékeket, házi gyümölcsleveket, lekvárokat, burgonyás pékárukat, felvágottakat tömörítő Góbé termékek alternatívát kívánnak nyújtani az uniós importáru-dömpinggel szemben. Céljuk bizonyítani, hogy helyi termékekkel is biztosítható megfelelő ár és minőség.
 erdely.ma
Nézze meg a Duna Televízió Váltó című műsorának összeállítását: 

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Számomra a kereszténység nem verejtékszagú, nem arról szól, hogy önmagamra figyelve erőlködöm, hogy megtisztuljak, testemet, lelkemet különféle gyakorlatokkal megzabolázzam, nem görcsölök azon, hogy tökéletessé váljak – jó nekem egyszerű, ferences kistestvérnek lenni. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. december 5. szombat, Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Adventben

A világvégén lesz Krisztus második eljövetele is. Az Egyház várja, hogy Urunk, Jézus újra eljöjjön, és láthatóan mindig velünk legyen.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube