Bővebben: A levelezőlistától a Csíki Anyákig Egy levelezőlistával indult minden, amelyet a tenni akarás, a valahová tartozni érzés vezérelt. Aztán megalapította a Csíki Anyák Egyesületét, amely ma már számtalan esemény, előadás, rendezvény megszervezésén van túl. Tiboldi Beáta két gyermek édesanyja, amolyan örökmozgó, megoldásokat kereső, tenni akaró nő.

Bővebben: Menedékhely a bajba jutott édesanyáknakNEMCSAK A GYEREKEKRE, HANEM SZÜLEIKRE IS FIGYEL A SZENT FERENC ALAPÍTVÁNY

 

Bővebben: Két éves a Csíkianyák levelező listájaKöszönöm a jókívánságokat, mire megírom az összefoglalást, már 20-a van, de megígértem:-).

Bővebben: Menedék és lehetőség az újrakezdésreGyermekükkel különböző okokból egyedül maradó nők számára nyújt fedelet, ellátást és gondoskodást a Csíkszeredában nemsokára megnyíló Szent Mónika Otthon.

 

Bővebben: Születés HeteSzületés Hete május 1-8 között Csíkszeredában.

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„…ha két autó ütközik, akkor mindkettő sérül, az is, amelyik szabályosan haladt. Ha igazam van, ha nem, jobb elkerülni az erőszakot, a durva konfliktushelyzetet. Szeretettel, jósággal sok-sok koccanást, balesetet el lehetne kerülni.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. február 17. hétfő, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Isten nem bóvlit akar eladni nekünk 3/3

A legnagyobb feladatunk nem az, hogy legyőzzük a rosszat, hanem hogy felszabadítsuk egymást a szeretetre. A mai politikusok is sokkal többet érnének el, ha sok-sok jót tennének, például létrehoznának a saját pénzükből egy jó célt szolgáló intézményt.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube