Csíki Sakk - Sakktábor Csíksomlyón

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Csiksomlyo-maria-unnepen/viewsize/IMG_3099.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Csiksomlyo-maria-unnepen/viewsize/IMG_3099.jpg'

IMG_3099.jpgErdélyben a festői Csíksomlyón sakktábort szervez erdélyi és magyarországi gyerekeknek a Budapesti Sakkszövetség. Családokat is szeretettel várunk, a sakkoktatáson részt venni nem kívánó felnőtteknek más programokat szervezünk.

A tábor július 28-tól (vasárnap) augusztus 3-ig (szombat) tart. A szállás a Dévai Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói gyermekotthonában lesz 6-8 ágyas szépen felújított szobákban. A családok külön szobában való elhelyezését igyekszünk megoldani.
Utazás egyénileg, de szeretnénk koordinálni az autókat, és lesznek olyan felnőttek is, akik vonattal vagy busszal fognak jönni, és velük is utazhatnak gyerekek.
A sakkozó gyerekek tudásszint szerint 8-12 fős csoportokba lesznek osztva, és kiváló magyar edzők foglalkoznak velük.  Délelőttönként 3 óra edzést, délutánonként háziversenyt, focizást, kirándulást szervezünk.
A kísérő szülőknek a környéken érdekes programokat tudunk ajánlani: Gyilkos tó, Békás-szoros, Szent Anna tó stb. (Igény esetén az egyik délutáni forduló után még egy kis lovaglást is meg lehet beszélni, de ennek plusz költsége lesz.)
A tábor részvételi díja gyerekeknek 22 000 Ft, ami tartalmazza a szállást, a háromszori étkezést, és a NEA támogatásának köszönhetően a sakkoktatás költségét is. Felnőtteknek 25 000 Ft. (Családoknak 2 gyerek felett fejenként 2000 Ft kedvezmény, 4 év alatti gyerekeknek ingyenes.)
Az edzők:
Orsó Miklós FM; Krizsány László IM (KSC); Nádasi Balázs (Sárkány DSE);
Taskovits István FM(Decs), Bíró Sándor IM (Csíkszereda)
A tábort a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatásával rendezzük meg, a tábor késői meghirdetésének az oka a pályázat késői elbírálása.  A sakkozás és az edzők költségeit ebből a forrásból fedezzük.
Jelentkezni lehet e-mailben a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.  A jelentkezésről minden esetben visszaigazolást küldünk.
Érdeklődni lehet a 0620-5190952 telefonszámon Németh Adélnál.