Köszönet Kovásznáról

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_pict0963-k.jpgIstennek hála a gyerekek épségben haza érkeztek, éjjel 12 óra tájban. Szívük tele van hálával, csomagjukat le sem téve, a három bentlakó gyerekből folyt az elbeszélés, mesélés. Nagyon jól érezték magukat és nagyon köszönik, hogy részt vehettek a táborban!

Drága Péter Atya, kedves Keresztszülők!
Istennek hála a gyerekek épségben haza érkeztek, éjjel 12 óra tájban. Szívük tele van hálával, csomagjukat le sem téve, a három bentlakó gyerekből folyt az elbeszélés, mesélés. Nagyon jól érezték magukat és nagyon köszönik, hogy részt vehettek a táborban!
Kedves Atya, kérem tolmácsolja hálámat azok az emberek felé, akik Önnek segítettek a tábor megszervezésében, és akiket én nem ismerek. A jóságos néniknek, akik főztek, az adományozóknak, akik támogatták a tábor költségeit és mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult ahhoz, hogy gyerekeink jól érezzék magukat - Isten fizesse vissza mindenkinek ezerszeresen! Hisz bármit tesznek is egynek a kicsinyek közül, azt Isten látja és örvend szíve, hogy a mag amit Ö elvetett, jó talajba hullt és százszoros termést hoz!
Kedves Keresztszülők, a Magasságbeli, aki mindent lát, aki belát a szívek mélyébe, ismeri gondolatainkat, látja tetteinket, adja meg a hit erősségét, a szeretet teljességét és a remény édességét Önöknek, mindent köszönök, amit gyerekeinknek évek óta áldoznak! Életüket ragyogja be a lelki béke és a tiszta öröm! Köszönöm!
Elnézést kérek, ha esetleg a gyerekek nem mindig viselkedtek jól, ők aranyosak és jók, de néha elengedik magukat.
Nem könnyű az életük és egy ilyen szép tábor oázisként enyhíti szeretetre szomjas lelküket.
Áldott napot kívánok mindenkinek!
Szeretettel,
Noémi,
Kovászna