Lelki nap Madéfalván 2016

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_lelkinap16.jpgSzámomra döbbenetes volt a helybeli iskola példás hozzáállása, a tanári kar teljes létszámban az igazgató úrral az élen aktívan részt vett a hosszú  programon!!

Az engemet is hajdan hittanra tanító plébános, Bartalus Zoltán atya vezetésével a sok - sok apró, aranyos gyermek a kitűzött célt megvalósította, a közel hét kilométeres szakaszt hosszan elmélkedtek, imádkozta, majd a végén a plébániatemplomban a szentmisében Isten áldását kértük a most elkezdődött tanévre. A templomi szertartás végén, Kegye János pánsíp művész úr egy nagyon szép koncerttel zárta a lelki napot!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

A sötétség ellen nem lehet úgy harcolni, hogy én is agyonütök két-három embert, hanem csak úgy, ha fényt gyújtok. Ha lángot szítok, a világosság oszlatja el a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. november 20. szerda, Jolán napja van. Holnap Olivér napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mulasztásaink

Isten csak mennyországot teremtett, a poklot mi teremtjük. Sajnos, mi teremtjük tetteinkkel, mulasztásainkkal, szavainkkal, teremtjük magunkban és magunk körül – már itt a Földön is. Senki nincs a pokolra predesztinálva, elrendelve. Isten mindannyiunkat a mennyországba hív.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube