Lelki nap Madéfalván 2016

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_lelkinap16.jpgSzámomra döbbenetes volt a helybeli iskola példás hozzáállása, a tanári kar teljes létszámban az igazgató úrral az élen aktívan részt vett a hosszú  programon!!

Az engemet is hajdan hittanra tanító plébános, Bartalus Zoltán atya vezetésével a sok - sok apró, aranyos gyermek a kitűzött célt megvalósította, a közel hét kilométeres szakaszt hosszan elmélkedtek, imádkozta, majd a végén a plébániatemplomban a szentmisében Isten áldását kértük a most elkezdődött tanévre. A templomi szertartás végén, Kegye János pánsíp művész úr egy nagyon szép koncerttel zárta a lelki napot!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Meg kell tanítanunk gyermekeinket a szülőföldjére visszatérő fecske hűségére, a minden tavasszal a csak azért is kizöldülő fák makacsságára s a fekete földbe hulló s ott elhaló búzamag csoda szép titkára.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 24. péntek, Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 1/7

Számomra Isten jókedvű, kreatív, tevékeny mennyei Atya, aki állandóan azon töri a fejét, hogy a kis mikrovilágunk és nagy makrokörnyezetünk kisebb-nagyobb gondjait megoldja.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube