Lelki nap Madéfalván 2016

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_lelkinap16.jpgSzámomra döbbenetes volt a helybeli iskola példás hozzáállása, a tanári kar teljes létszámban az igazgató úrral az élen aktívan részt vett a hosszú  programon!!

Az engemet is hajdan hittanra tanító plébános, Bartalus Zoltán atya vezetésével a sok - sok apró, aranyos gyermek a kitűzött célt megvalósította, a közel hét kilométeres szakaszt hosszan elmélkedtek, imádkozta, majd a végén a plébániatemplomban a szentmisében Isten áldását kértük a most elkezdődött tanévre. A templomi szertartás végén, Kegye János pánsíp művész úr egy nagyon szép koncerttel zárta a lelki napot!

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Utad nem ért még véget. Ahogy lassan, mint fölösleges lim-lomot, szerre [sorra] elengeded e világ dolgait, méltósággal megöregedsz. Jó dolog a jól végzett munka után megpihenni. És ahogy visszanézel, tudod, hogy kár lett volna életed útján akárhol is megállni. Életed attól teljes, hogy bejártad azt, minden életszakaszodnak megvolt a maga szépsége, ajándéka, ami teljessé tette létedet.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. július 6. hétfő, Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A szeretetparancs

Jézusnak egyetlen parancsa van, a szeretetparancs.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube