Jó híreket jó kapni!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC_0336.JPG Istennek hála Székelyzsomboron is minden rendben, ott a kedves Adél vezeti a házat, fiai szépen fejlődnek, jól tanulnak, amint a csatolt beszámoló részletből is kiderül!! Csodálatos elültetni egy egy kis facsemetét, majd öntözgetni, s látni ahogyan szépen növekszik, bontakozik, majd lassan maga is el kezd gyümölcsöt érlelni!! Isten áldása kísérjen kedves Adél téged is, s mindazokat kikkel megosztod életedet Zsomboron!

Imádságos szeretettel gondolok azokra is akik tégedet neveltek.

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20170613_210636.jpgSzeretném megosztani magával jó híreinket Székelyzsomborból, mert a fiúk nagyon jó eredménnyel zárták mind a hárman ezt a tanévet,az osztályból a 2, 3, 4 helyezettet érték el hárman. Sokat segítettek egész végig nekem a ház körüli munkákban is és békésen élünk testvéri szeretetben a házban, amit csinosítgattunk már. Nagy hálával tartozunk magának, hogy itt lehetünk testvérekként együtt.
A nyáron sok munkánk lesz a kertekben mert lett veteményesünk a Nyírő ház mögötti földön és a faluban egy idős bácsinak meghalt a felesége idén, és felajánlását elfogadtam hogy az ő termőföldjüket is saját használatunkra veteményezzem. Így mindig meglátogatjuk őt is és találkozunk vele, mert ő a falu másik végén lakik. 
Közben én is letettem sikeresen a vizsgáimat a főiskolán. 
b_300_300_16777215_00_images_stories_222879884504451.jpegNagy szeretettel várjuk Szekelyzsombora!
 Szeretettel és hálával,
Adél

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„A végtelen szeretet bejárása, a végtelen szeretethez való felnövés a cél, hogy az ember a benne lévő értékeket, kincseket felszínre hozza, és az élete, a léte a maga és környezete számára ajándékká váljon.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Ma 2020. január 25. szombat, Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Mit csinál az Isten? 2/7

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube