Jó híreket jó kapni!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC_0336.JPG Istennek hála Székelyzsomboron is minden rendben, ott a kedves Adél vezeti a házat, fiai szépen fejlődnek, jól tanulnak, amint a csatolt beszámoló részletből is kiderül!! Csodálatos elültetni egy egy kis facsemetét, majd öntözgetni, s látni ahogyan szépen növekszik, bontakozik, majd lassan maga is el kezd gyümölcsöt érlelni!! Isten áldása kísérjen kedves Adél téged is, s mindazokat kikkel megosztod életedet Zsomboron!

Imádságos szeretettel gondolok azokra is akik tégedet neveltek.

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20170613_210636.jpgSzeretném megosztani magával jó híreinket Székelyzsomborból, mert a fiúk nagyon jó eredménnyel zárták mind a hárman ezt a tanévet,az osztályból a 2, 3, 4 helyezettet érték el hárman. Sokat segítettek egész végig nekem a ház körüli munkákban is és békésen élünk testvéri szeretetben a házban, amit csinosítgattunk már. Nagy hálával tartozunk magának, hogy itt lehetünk testvérekként együtt.
A nyáron sok munkánk lesz a kertekben mert lett veteményesünk a Nyírő ház mögötti földön és a faluban egy idős bácsinak meghalt a felesége idén, és felajánlását elfogadtam hogy az ő termőföldjüket is saját használatunkra veteményezzem. Így mindig meglátogatjuk őt is és találkozunk vele, mert ő a falu másik végén lakik. 
Közben én is letettem sikeresen a vizsgáimat a főiskolán. 
b_300_300_16777215_00_images_stories_222879884504451.jpegNagy szeretettel várjuk Szekelyzsombora!
 Szeretettel és hálával,
Adél

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Mindenkit arra biztatok, hogy keressen, kutasson, állandóan kérdezzen, vizsgáljon meg mindent, kalapáccsal üssön nagyot rá, hogy az az eszme, filozófia, amelybe beleszületett, elég erős talajon áll- e, vizsgálja meg a gyümölcseit önmaga és mások életében: ad-e lelki békét, segíti-e a kibontakozást, erőt ad-e a nehéz helyzetekben, a szenvedés idején, szolgaságba taszít-e, magam körül forgok-e általa, vagy segít kinyílni mások felé… (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Ma 2019. december 11. szerda, Árpád és Árpádina napja van. Holnap Gabriella napja lesz.

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A bizalom

Jézus Krisztus saját testében támadt fel, nem maradt ott a porhüvelye a jeruzsálemi sírban. Isten valamilyen módon újra „össze fog minket legózni”, és a saját testünkben fogjuk meglátni az Urat. Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube