Jó híreket jó kapni!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_DSC_0336.JPG Istennek hála Székelyzsomboron is minden rendben, ott a kedves Adél vezeti a házat, fiai szépen fejlődnek, jól tanulnak, amint a csatolt beszámoló részletből is kiderül!! Csodálatos elültetni egy egy kis facsemetét, majd öntözgetni, s látni ahogyan szépen növekszik, bontakozik, majd lassan maga is el kezd gyümölcsöt érlelni!! Isten áldása kísérjen kedves Adél téged is, s mindazokat kikkel megosztod életedet Zsomboron!

Imádságos szeretettel gondolok azokra is akik tégedet neveltek.

Szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér
b_300_300_16777215_00_images_stories_Alapitvany_Hirek_20170613_210636.jpgSzeretném megosztani magával jó híreinket Székelyzsomborból, mert a fiúk nagyon jó eredménnyel zárták mind a hárman ezt a tanévet,az osztályból a 2, 3, 4 helyezettet érték el hárman. Sokat segítettek egész végig nekem a ház körüli munkákban is és békésen élünk testvéri szeretetben a házban, amit csinosítgattunk már. Nagy hálával tartozunk magának, hogy itt lehetünk testvérekként együtt.
A nyáron sok munkánk lesz a kertekben mert lett veteményesünk a Nyírő ház mögötti földön és a faluban egy idős bácsinak meghalt a felesége idén, és felajánlását elfogadtam hogy az ő termőföldjüket is saját használatunkra veteményezzem. Így mindig meglátogatjuk őt is és találkozunk vele, mert ő a falu másik végén lakik. 
Közben én is letettem sikeresen a vizsgáimat a főiskolán. 
b_300_300_16777215_00_images_stories_222879884504451.jpegNagy szeretettel várjuk Szekelyzsombora!
 Szeretettel és hálával,
Adél

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Az ördög nem valami füstös, kénköves, patás, szarvas lény, akit könnyedén felismerhetünk. Nincs keze, nyelve, nem tud megütni, nem tud rosszat mondani, de megtesz mindent, hogy mi mondjunk rosszat, mi okozzunk fájdalmat, hogy egymást bántsuk és szomorúvá tegyük, elrontsuk Isten szép álmát, szép ajándékait széttapossuk. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Legyetek hát állhatatosak..

Krisztusban a teljes kinyilatkoztatás megtörtént, de a Szentírásban nincs benne Jézus összes szava.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube