Beszámoló Tekerőpatakról

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Kepes-beszamolo-tekeropatakrol/viewsize/IMG_7929.jpg'
There was a problem loading image 'images/stories/zoom/Kepes-beszamolo-tekeropatakrol/viewsize/IMG_7929.jpg'

IMG_7929.jpgSzeretnék pár fényképet elküldeni, azokról a dolgokról és helyekről, ahol jártunk és amit csináltunk július folyamán.

 

 

Kitakarítottuk az otthont, a következő alkalomkor pedig megpróbáltam megmutatni a rongyvágás technikáját, közben meséket olvastunk, utána üdítőztünk, kekszet ettünk. Következő alkalommal hozzám a lakásomra jöttek, megbeszélni, hogy mikor megyünk kirándulni, filmet néztünk, közben pattogatott kukoricát ettünk.
A kirándulást a Súgó barlanghoz terveztük az újfalvi napközisekkel együtt, autókkal mentünk ki, a falutól kb.20 km-re van ez a barlang. Gyönyörű a kilátás, a levegő friss, az idő ragyogó volt, a barlang megtekintését mindenki élvezte, de sajnos nem sokáig mert kisebb baleset történt, egyik gyermekem nem bírt magával és akkorát esett, hogy a sürgősségen a térdét meg kellet varrassam. Ettől eltekintve mindenki jól érezte magát, a nagy magas fenyők alatt mindenkinek jól eset az étel, aki pedig nem fáradt el az elment gombát szedni
Sokat nevettünk, mindenki jól érezte magát, kivéve azt az egy gyereket, de már ő is jól van, ez tanulság volt a többiek számára, hogy nem kell szaladni sziklás lejtőn lefelé.
Szép napot kívánok, Tekerőpatak
Molnár Erika

{zoomcat catid=1241}