Milyen hamar eltelt az év!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_60005494_10218092477812503_8149419351435378688_n.jpgA gyerekek és a kollégák is mostanában naponta emlegetik, hogy most egy éve voltunk Romában, Ferenc pápánál.... Mennyi minden történt azóta, de a szívünkben a hála és az öröm nem fakult el!! Imádságos szeretettel köszönöm mindazok jóságát, kik utunkat egyengették Különösen Magyarország Szentszéki Nagykövetségének.

Hálás szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér!
Nagy örömmel emlékezem vissza Csaba testvér és a Szent Ferenc Kis kórusa egy évvel ezelőtti római/vatikáni látogatására!
A találkozó a Szentatyával, az előadás a Római Magyar Akadémián és az éneklés a Mindszenty-emlékmisén nemcsak „intézményes” és „nemzetpolitikai” szempontból volt jelentős, de nekem személyesen is sokat jelentett. Mondhatni vatikáni külszolgálatom egyik legszebb élménye volt. Köszönök mindent, amit akkor Csaba testvértől s a csapattól kaptam!
Szívélyes üdvözlettel,
ÉRSZEGI Márk Aurél

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

Hiszem, hogy a mainál sokkal szebbé lehet a világunkat tenni, még sok probléma, szenvedés van, amelyet meg kell szüntetni, hatalmas kapuk előtt állunk, mernünk kellene döngetnünk, feltárnunk azokat. Történelmi szemlélet szükséges, hogy azt is lássuk, honnan jöttünk: milyen óriási távot tett meg az ember ezen a földön. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. szeptember 29. kedd, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Nap Szentje

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

A Szentírásból tudjuk

A Szentírásból tudjuk, hogy Mária János házában élt. Az is tény, hogy Mária hamarabb halt meg, mint Szent János, aki nem írt arról, hol van Jézus anyja eltemetve. Ez a hallgatás egyben egy kijelentés is lehet.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube