Milyen hamar eltelt az év!!

b_300_300_16777215_00_images_stories_Csaba_levelek_Vegyes_60005494_10218092477812503_8149419351435378688_n.jpgA gyerekek és a kollégák is mostanában naponta emlegetik, hogy most egy éve voltunk Romában, Ferenc pápánál.... Mennyi minden történt azóta, de a szívünkben a hála és az öröm nem fakult el!! Imádságos szeretettel köszönöm mindazok jóságát, kik utunkat egyengették Különösen Magyarország Szentszéki Nagykövetségének.

Hálás szeretettel,

Csaba t. 
Kedves Csaba testvér!
Nagy örömmel emlékezem vissza Csaba testvér és a Szent Ferenc Kis kórusa egy évvel ezelőtti római/vatikáni látogatására!
A találkozó a Szentatyával, az előadás a Római Magyar Akadémián és az éneklés a Mindszenty-emlékmisén nemcsak „intézményes” és „nemzetpolitikai” szempontból volt jelentős, de nekem személyesen is sokat jelentett. Mondhatni vatikáni külszolgálatom egyik legszebb élménye volt. Köszönök mindent, amit akkor Csaba testvértől s a csapattól kaptam!
Szívélyes üdvözlettel,
ÉRSZEGI Márk Aurél

HírlevélHTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Böjte Csaba ofm gondolata

„Mindannyian árnyékból és fényből gyúrt lények vagyunk, mindenki érzi magában a sarat, a marék port, amelyből született, de érezzük magunkban Isten leheletét is, a Szentlelket, amely vezet, mozgat, alakít bennünket.” (Böjte Csaba: Út a Végtelenbe)

Magnificat donate

Szeretettel köszönöm a gyermekeink nevében az adományt! Csaba t.

Amount: 

Ma 2020. május 25. hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz.

Szentferencalapitvany.org

Keresés

Belépés

Ablak a végtelenre

Sok, szép, új dolog...

Ha egy biciklivel közlekedem, aztán beülök egy autóba, nem tagadtam meg a közlekedést, hanem gyorsabbá, kényelmesebbé tettem.
Bővebben...

Ablak a végtelenre Android-on

Android okostelefonon és tableten is elérhető az Ablak a végtelenre című könyv napi kis adagokban.
Az app letölthető a Google Play-ből.

Pillanatkép

Facebook

Twitter

Facebook

Google Plus

YouTube